Persoonlijk advies en hulp

Bij de keuze van de producten kregen we goed advies. Toen we bij de bestelling iets vergeten waren werd er snel geholpen zodat het toch nog toegevoegd kon worden.

très bon rapport qualité prix

Très bon produits de qualité pro, des infos clair et des explications de mise en œuvres précise. grand choix pour tous les budgets et toutes les taille d'application que ce soit en consommables ou en matériel

Snel ontvangen en prima service!

Bestelling snel in huis en vriendelijk contact per mail.

Super zaak,

deskundig advies, behulpzaam, en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Top kwaliteit

Super snelle levering

super

goede en snelle levering

Top service! Eerlijke vakmensen die meedenken.

We hebben 2 maanden geleden een transferpers en drukwerk besteld. We hebben hier inmiddels al enige tijd mee gewerkt en zijn 100% tevreden! Transferpresshop.nl heeft niet alleen een fantastische website met shop (overzichtelijk, compleet assortiment, goede informatie bij de producten, gebruiksvriendelijk), maar denkt ook met je mee! Met Lars heb ik meerdere malen contact gehad over de beste oplossing voor ons project; altijd kreeg ik snel en accuraat antwoord. We hadden alles prima verpakt en keurig op tijd in huis. Na levering heeft Lars, op mijn verzoek, nog aanwijzingen gegeven, hoe het beste resultaat te verkrijgen op onze producten. Dit heeft ons zeer geholpen! Experimenteren met druk, temperatuur, tijd en werkwijze kan een hoofdpijn zijn! Dat weet ik uit ervaring! Ga zo door!

SNelle levering, goede producten

Snelle levering en fijne producten, wij zijn tevreden

-----

----------------

Goeie service

Goeie service en vriendelijk

Het is een super gemakkelijke website waar je alles snel kan terug vinden. Besteld vanuit België en het was super snel geleverd! Ik bestel hier sowieso opnieuw!

Bestellingen altijd optijd geleverd en app vragen worden goed beantwoord

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

De producten kwamen snel binnen en zijn van goede kwaliteit

Snelle levering en duidelijke info op de website. Fijn dat ik bij mijn transferpers een kleurenkaart heb ontvangen.

Snelle service en goed kwaliteit

ik bestel hier altijd en het blijft top kwaliteit!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer klantvriendelijk.

Ben erg tevreden, snelle verzending

Gewoon top team !!

1 woord = Top !!

Mooi product, snelle verzending

Goede flexfolie, heel handig dat je een kleurenkaart hebt! Snelle verzending

Snelle levering en fijn materiaal om mee te werken en betaalbaar zal zeker nog eens bestellen

Perfect en klantvriendelijk

Vlotte opvolging van vragen Zeer snelle levering en alles perfect verlopen.

Heel tevreden!!!

Gemakkelijk te bestellen en de levering is snel.

Snel en goed aangekomen

De bestelling heeft niet lang op zich laten wachten. Ook was alles netjes ingepakt en veilig aangekomen.

Top service!

Snelle verzending en goede kwaliteit producten!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk om de juiste hoeveelheid materiaal te bestellen die je nodig hebt. Snelle levering. Je hoeft dus zelf geen grote stock aan vinyl of flex aan te leggen.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.