Snelle levering super kwaliteit

Bestelde vinyl tot nu toe mijn favoriet. Snelle levering en altijd alles netjes op orde.

Snel en adequaat.

Snelle levering en uitstekende producten

Met veel leveranciers getracht een goed product te krijgen. Onze ervaring met TPS en de kwaliteit van de folies, heeft ons doen besluiten nergens anders meer te kijken.

Prachtige kwaliteit van producten

Ik heb een aantal keer verschillende folies besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. De folie producten zijn makkelijk om mee te werken en het belangrijkste dat de opdruk lang mooi blijft ook na veel wassen en dragen van de kleding.

Top kwaliteit en snelle levering!

Snelle levering en duidelijke site

Uitstekend product en zeer snelle verzending.

Heel tevreden. Snelle service.

Goede snelle levering

Snelle levering en goede service

Goede kwaliteit van viynl

Ze helpen je persoonlijk om het juiste soort materiaal te kunnen vinden. Snelle service.

Erg klantvriendelijk

De website vind ik erg duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast vind ik de service erg goed! Wanneer ik iets wil weten en ik stuur een appje krijg ik snel een reactie. Pas wilde ik nog iets aan mijn lopende bestelling toevoegen, toen dachten ze mee en werd dit gelijk geregeld. Erg tevreden!

Fijne service

Goede service, spullen zijn snel af te halen

Altijd het correcte materiaal en bijna altijd binnen de 2 dagen geleverd

Altijd een vlotte en snelle levering !

Meermaals besteld bij dit bedrijf en telkens weet dezelde snelle service

Geweldige service!

Geweldige en snelle service

Perfecr, zoals altijd

We kopen regelmatig iron-on vinyl van Stahl snds we kennis ermee maakten middels het try-out pakket. Goede service, netjes geregeld.

Top service!

Altijd op snel geleverd, altijd tip top in orde. Heel erg blij met jullie :)

Gewoon geweldig

Ik heb er nu al vaak bij besteld snelle levering en perfect verpakt Zelfs voor vragen over apperaten geven ze u een eerlijk antwoord wat kan en wat niet Ze zullen nog vaak bestellingen krijgen van mij

Zeer te vreden over het flex en vynil En bij veagen helpen ze snel en goed

Top service!

Telkens opnieuw top service!

Tevreden

Weer snel en correct geleverd. Mooi materiaal om mee aan de slag te gaan.

goeie en snelle levering en service!

Goede informatie over product, daarna product besteld. Verkeerd product geleverd dag daarna gelijk omgeruild. Snel en netjes opgelost.

Vlotte afhandeling bestelling

Bestelling werd vlot afgehandeld. Informatie op de site was zeer duidelijk.

Alles naar wens!!

Mijn eerste bestelling om mijn nieuwe hobby plotteren te beginnen! Na een zoektocht waar ik het best mijn materiaal kan bestellen bij transferpersshop uitgekomen. Veel kleuren flex besteld en allemaal heel netjes geleverd!! Ook ben ik erg blij met de Facebook site, handige tips van andere klanten!! Ik zal in de toekomst zeker weer bij transferpersshop bestellen.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.