Topp

Al lange tijd was ik opzoek naar printbare flexfolie. Kon het nergens vinden. En wat was ik blij dat ik het hier kon vinden. Top service, strakke verzending.

Bij vragen erg snelle reactie + goede kwaliteit folies

Prettig bedrijf met goede service.

Altijd iemand bereikbaar voor advies. Kundig personeel en uitstekende producten. Snelle levering van materiaal.

Goede snelle service, top producten!

Hele goede en snelle service, top producten en goede hulp.

Altijd blij!

Ik ben heel blij met Lars en de customer service. Wat ik belangrijk vind is dat wat ik bestel ook snel opgestuurd wordt en dat is ook wat er gebeurd. Ik krijg goed en snel advies. Kortom, heel blij!

Goeie service

Super snelle levering

Ik ben zeer tevreden over jullie, verzending is de dag erna binnen. Heel tevreden klant.

Uitstekende service

Per ongeluk het verkeerde kleur folie binnen gekregen, kan gebeuren. Lars heeft er netjes voor gezorgd dat het in het weekend nog bezorgd zou worden

Je kan met vragen bij ze terecht.

Ik had een bestelling geplaatst en had het heel snel in huis. Ideaal voor als je dingen snel in huis wilt hebben.

Opnieuw helemaal top

Wederom een super service. Alles netjes verpakt, vlotte levering. Alles weer tip top in orde. Producten zijn van goede kwaliteit, je vind een schat aan informatie op hun site rond de snijstanden, pers instellingen,... Dit per plotter. Ik ben een vaste klant geworden van hun shop

Doet wat t beloofd

Snelle levering en super tevreden over het product!

Veel opties!

Ik heb in mijn eerste bestelling mij uitgeleefd. Van bijna alle soorten wel een kleur besteld om eens te testen wat fijn werkt en wat niet. Waar ik meer van wil en waar niet perse. Het is wat lastig als alles tegelijk binnenkomt om bij het iron on vinyl alles uit elkaar te houden. Een sticker erop bijvoorbeeld zou het helemaal afmaken. Maar ondanks dit niets anders dan lof! Fijne prijzen om met een halve meter eens met de stof te werken. De filmpjes zijn ook erg prettig!

altijd vlot en vriendelijk

altijd een vlotte afronding van het order. als er iets mis is met de besteling wordt dit meteen in orde gebracht

Snel geleverd en zoals de verwachting

Snel geleverd en zoals de verwachting

Top bedrijf

Goede service, snelle levering en top producten

Prima service en snelle levering!

Goede omschriijving van het product, altijd info op de site te vinden over snijinstellingen van diverse merken plotters. Uitgebreide site. Vlotte levering.

Goed Bedrijf

Vragen worden netjes beantwoord, snelle en goede levering

Super vriendelijk prima geholpen

Na een valse start mijn Cricut explore 3 was na het installeren niet aan de praat te krijgen, even een app gestuurd daarna super goed geholpen helaas was het apparaat stuk, een dag erna was er al een nieuwe bezorgd die het wel doet Super blij mee en al leuke creaties gemaakt

Vlotte levering

Mijn bestellingen zijn zeer vlot bezorgd

Perfecte kwaliteit

Zeer tevreden over het vinyl en iron-on . Kwaliteit is zeer goed. Na wassen blijft de iron-on perfect zitten.

Perfecte service

Overzichtelijk site snel geleverd valt goed mee van prijs

Kundig en hoog kwalitatief

Aardige mensen met kennis van zaken. Zij doen er alles aan je goed op weg te helpen in de wereld van textiel bedrukking. Zelf wanneer je zoals ik helemaal onderaan de ladder moet beginnen. De producten die Tranaferpersshop levert zij. Van goede kwaliteit, dat geldt voor zowel de apparatuur als de folies. Naast de leerzame workshops die ze aanbieden, geeft ook de zeer overzichtelijke website veel tekst en uitleg. De kennisbank is een onmisbare pagina voor alle starters.

Snelle service en goede producten!

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.