Zoals altijd top

Altijd snel binnen En gewoon goed matriaal wat ze leveren.

Goed en snel geleverd

Ze hebben goed materiaal.

Uitermate vriendelijke service

Fijne en snelle communicatie Vriendelijke mensen aan de telefoon

Snel

Bestelling verliep vlot alsook de betaling en ontvangst.

Goed bedrijf, denkt mee. Dit is erg fijn voor een startende ondernemer als ik.

Prettig

Zoals gebruikelijk, TOP!

Producten worden op tijd geleverd en zijn zoals op de site weergegeven.

super snel

mijn ervaring is super, in kwaliteit, snelle levering en goeie hulp op afstand via whatss-ap, top

Perfecte service

Zonder mee de beste shop waar je materiaal kan bestellen. Altijd een snelle verzending. Is er iets niet goed even een appje sturen en dit wordt onmiddelijk gecorrigeerd. Wat kan je nog meer willen.

Al het bestelde materiaal is goed, netjes verpakt en snel ontvangen. Top service

Weeral alles juist. Plezier om mee te werken :)

Goede producten, service en snelle levering

Leveren altijd op tijd en hebben alles wat je nodig hebt. Nadeel is dat verzendkosten standaard 6,95 zijn (onder €75,-). Hierdoor bestel je niet snel kleine hoeveelheden om even mee te experimenteren zoals één of twee velletjes transferpapier/flexfolie. Zonde.

supersnel

ik bestel meestal flexfoil, die netjes en snel toekomt.

We hadden pech met een rol foli. Met klacht gebeld. Binnen 2 dagen hadden we een nieuwe rol. Beschadigde rol retour . Alles geregeld door Transvershop.

Snelle reactie op bericht, goede spullen, beter kan niet.

Zeer goede kwaliteit en snelle levering.

Top kwaliteit

Makkelijk je eigen logo ontwerpen en bestellen

Eenvoudig een eigen ontwerp maken en bestellen.Snelle levering van het bestelde in een goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Fast delivery and amazing quality.

My orders are always processed fast and efficiently and the quality is always on point. Highly recommend!

Overzichtelijk en makkelijk

Overzichtelijke webshop met duidelijke omschrijvingen van het product. Je vindt makkelijk wat je nodig hebt en het bestellen gaat snel, alsook de levering. Alles was netjes verpakt.

Snel binnen en goede kwaliteit!

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering en goeie kwaliteit. Veel keus en niet duur!

Snelle verzending en juiste hulp

Fijn team! De verzenden is super snel! Hulp vragen worden snel beantwoord! Dat is gewoon super fijn. Dikke duim dus!

De workshop die ik bij Lars heb gevolgd was SUPER. Veel geleerd en een hele relaxte sfeer Dank

Prettige website en levering

Via transferpersshop ben ik begonnen met het bedrukken van mijn kleding. Zowel de benodigde producten kun je er gemakkelijk beoordelen als aanschaffen als dat je er kan leren hoe je ermee om moet gaan. Ook de levering is snel en overzichtelijk. Het enige onhandige is dat de folies ongestikkerd komen. Zelf dus even goed checken welke kleuren je hebt besteld en labelen, anders weet je niet meer wat wat is.

Vriendelijk deskundig advies voor een beginner. Zeker een aanrader !

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.