top!

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en hulp

Alles snel ontvangen en waar nodig ook snel hulp/advies.

Topservice

Ik heb nu al meerdere bestellingen gedaan bij de Transferpersshop en altijd netjes op tijd ontvangen. De eigen merk mokkenpers besteld, deze werkt echt perfect. Ruime keuze en snelle hulp bij vragen.

Prima verzending, en goede kwaliteit materiaal!

Goed service en snel

Zeker aangeraden

Zeer snelle service en correct

Was mijn eerste ervaring met transferpersshop , vanwege grote aanbod zeer interessant om snel gesteld te geraken. Klein minpuntje is dat er zaken op de website staan die uitverkocht zijn en lijken niet direct aangevuld te geraken. Maar dit heb je natuurlijk niet altijd zelf in handen maar even een mailtje over wanneer er terug voorraad verwacht wordt had leuk geweest

Hele snelle service en goede kwaliteit!

Ik had besteld en het kwam heel snel binnen, producten zijn ook goede kwaliteit

Snel en goed verpakt geleverd.

Alles correct en snel geleverd.

Mooi bedrijf met kwaliteit als graadmeter, en dat is een 10!

Prettige sfeer, duidelijke uitleg en prima producten.

Snelle levering, prima materiaal

Het materiaal dat ik besteld had, was snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen.

Tevreden, maar had dikkere kwaliteit verwacht

Al met al tevreden. Al had ik een dikkere kwaliteit verwacht. Dit deed me denken aan een soort plakfolie, sticker idee. Niet het idee dat het plak vinyl was. Voor nu was het prima. Ook werd er voldoende geleverd. Al met Al ben ik tevreden , maar had liever een dikkere kwaliteit gezien.

top behandeling

Ik had een uitdaging met mijn Roland BN-20. Telefonisch is er goed meegezocht naar een onderdeel dat ik nodig had. Het onderdeel was 2 dagen later al binnen. Top service top bedrijf

Vlotte bestelling en verzending

Blij met mijn bestelling! Vlot ontvangen en het bestellen ging ook makkelijk. Het zou wel handig zijn als er nog aan de rollen hangt welke rol welk is. Ik heb meerdere zwarte rollen besteld, silicoon, flex, flok, ... en kan ze moeilijk uit elkaar houden. Zou er ook een mogelijkheid zijn om reflecterende flexfolie in de shop te hebben? Ik wil graag verkeersveilige/opvallende kledij maken. ;) Bedankt voor de goede service!

Top service, top communicatie ❤️

Altijd een snelle reactie op mijn mails, snelle top service ook!

Snelle levering en goede producten. Top service

Prachtig assortiment, scherpe prijzen & snel geleverd

Ik shop graag online bij deze winkel daar ze een zeer uitgebreid assortiment hebben tegen scherpe prijzen. De communicatie is duidelijk en er wordt snel en zoals beloofd geleverd.

Uitstekende kwaliteit en super service

Mijn eerste bestelling en ervaring was dit van mij bij transfershop. Mijn bestelling is snel en netjes geleverd. De spullen waren goed ingepakt en de vinyl was in perfecte staat. Ook hebben we eerst andere site's bezocht en zo een vergelijking gemaakt maar transfershop kwam voordeliger uit. Zeker een aanrader.

Super goed.

Super goed.

Snelle en correctie service

Alle producten die ik tot nu toe heb besteld hebben een goede kwaliteit en zijn steeds snel en correct bij mij geraakt.

Super kwaliteit

Super snelle levering en topservice

Fijne webshop

Snelle levering, compleet assortiment

altijd correct en vlot geleverd

al verschillende keren besteld bij Transferpersshop en al altijd was ik erg tevreden over levering en kwaliteit van de producten.

Snel geleverd, goede voorraad. Makkelijk te gebruiken website. Veel uitleg en informatie. Overzichtelijk.

Super snelle levering, zelfs vlak voor de kerstdagen!

Top-snelheid :-)

Supersnelle levering

De artikelen worden echt supersnel verzonden, vaak dezelfde dag nog!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.