Eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb, super snel alles af kunnen halen.

Snel, kwalitatief en vriendelijk

Bestellingen worden snel afgehandeld en van goed kwaliteit. Zeker een aanrader.

Snel & kwalitatief!

Snelle levering vanuit Nederland naar België! Voorlopig zeer tevreden van de geleverde materialen

Top producten en top service!

Heel tevreden met mijn bestelling, snelle levering naar BE. Enige tip voor de toekomst: de vinyl labelen zodat ik weet welke soorten het zijn, vooral voor nieuwelingen als ik zou dat handig zijn :D

Topservice!

Heel kwalitatieve producten aan een heel concurrentiële prijs met een snelle verzending!

Snelle levering!

Zeer snelle levering en breed assortiment

Op de transferpersshop vind je alles wat je nodig hebt, zowel voor de beginnende als voor de gevorderde creatieveling. Prijs-kwaliteit verhouding is correct en bovendien hanteren ze een zeer snelle verzending. Zeker een aanrader!

Top kwaliteit producten

Super snelle verzending, netjes ingepakt en producten precies zoals omschreven op de website. Kan niet wachten om alles te gebruiken!

Ervaring is goed, maar namen bij producten zou helpen en gebruiksaanwijzingen meegeleverd ook.

Snelle Levering van mijn spullen

Besteld op Dinsdag voor 14:00 uur en de volgende dag keurig afgeleverd, precies zoals ze beloven..!!!

Top snel geleverd

Wij bestellen wel vaker tot nu tot alles op voorraad. versturen gaat ook snel als er wat is krijg je daar bericht van super.

Snelle levering en staan altijd klaar voor hulp. Bestel hier altijd! Ik ben zeer tevreden.

Producten zien er goed uit. Heb nog geen lange ervaring met de producten maar tot nu toe stellen ze me niet teleur.

Super blij en super snel geleverd

TOP!

zeer snelle levering, prima kwaliteit

Goede service en kwaliteit!

Snelle levertijd en antwoorden. Daarnaast ook goede producten!

Perfecte service

Perfecte ondersteuning en snelle service

Naar wens

Alles netjes en op tijd geleverd. Uitstekend

Altijd snelle levering

Perfecte folie, veel kleuren en snelle levering !!

Perfecte folie, veel kleuren en snelle levering !!

Snelle levering en over het algemeen tevreden van de producten. Alleen moet ik toegeven dat de Premium Plus flex mij kopzorgen geeft. Hij snijdt niet mooi door en trekt stuk. Voor de rest wel al mooie resultaten met de andere flex en flock folies, mits wel langer moeten persen dan aangegeven staat.

Fijn bedrijf, snelle levering, alles goed verpakt, duidelijke uitleg

Fijn bedrijf, snelle levering, alles goed verpakt, vragen snel beantwoord, duidelijke uitleg

Super snelle service!

Helpen bij alle vragen

Super snelle levering en vriendelijk personeel

Onze bestellingen worden altijd super snel geleverd en het personeel staat altijd voor je klaar met een vakkundig antwoord.

Fijne shop, goede service

Bestel hier het liefste altijd mijn benodigdheden. Erg fijne shop met goede klantenservice. 9 ipv 10 omdat ik soms dingen wil bestellen die niet in het assortiment zitten en daardoor soms bij een ander moet bestellen (helaas).

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.