Snelle levering en staan altijd klaar voor hulp. Bestel hier altijd! Ik ben zeer tevreden.

Producten zien er goed uit. Heb nog geen lange ervaring met de producten maar tot nu toe stellen ze me niet teleur.

Super blij en super snel geleverd

TOP!

zeer snelle levering, prima kwaliteit

Goede service en kwaliteit!

Snelle levertijd en antwoorden. Daarnaast ook goede producten!

Perfecte service

Perfecte ondersteuning en snelle service

Naar wens

Alles netjes en op tijd geleverd. Uitstekend

Altijd snelle levering

Perfecte folie, veel kleuren en snelle levering !!

Perfecte folie, veel kleuren en snelle levering !!

Snelle levering en over het algemeen tevreden van de producten. Alleen moet ik toegeven dat de Premium Plus flex mij kopzorgen geeft. Hij snijdt niet mooi door en trekt stuk. Voor de rest wel al mooie resultaten met de andere flex en flock folies, mits wel langer moeten persen dan aangegeven staat.

Fijn bedrijf, snelle levering, alles goed verpakt, duidelijke uitleg

Fijn bedrijf, snelle levering, alles goed verpakt, vragen snel beantwoord, duidelijke uitleg

Super snelle service!

Helpen bij alle vragen

Super snelle levering en vriendelijk personeel

Onze bestellingen worden altijd super snel geleverd en het personeel staat altijd voor je klaar met een vakkundig antwoord.

Fijne shop, goede service

Bestel hier het liefste altijd mijn benodigdheden. Erg fijne shop met goede klantenservice. 9 ipv 10 omdat ik soms dingen wil bestellen die niet in het assortiment zitten en daardoor soms bij een ander moet bestellen (helaas).

Super tevreden

Hele mooie kwaliteit folie. Prettig om mee te werken. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Snel binnen en mooie kwaliteit, erg tevreden.

Snelle levering mooi materiaal

Tot nu toe van wat ik besteld heb ben ik zeer tevrede.

Zeer goede ervaring.

Zeer snelle levering en alles prima in orde

Goed bereikbaar. Bestelling kon ik direct zelfde dag ophalen (ik woon in de buurt). Via app ook direct medewerker beschikbaar, zodat je makkelijk en snel kunt overleggen.

Fantastisch bedrijf snelle levering.

Ga zo door

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooie vinyl voor kleding! Service ook top, kom hier zeker terug!

Goede producten, super service. Levering super snel. Communicatie en hulp oneindig geen vraag is teveel en wordt serieus opgepakt. Raad iedereen aan om hier te bestellen

Heel snelle en vriendelijke service met topproducten

Goede service en alle vragen zijn mogelijk.

Snel professioneel

Zeer goed. Bestel steeds terug hier.

Nette en supersnelle service!

Supersnelle leveringen. Alles netjes en stevig verpakt. Kwaliteit is gewoon goed. En via de chat heb je meestal dezelfde dag nog antwoord. Gewoon een no nonsens bedrijf waar kwaliteit en service heel normaal zijn!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.