Gewoon goed

Goede producten, voldoende informatie en snelle levering. Persoonlijk zou ik meer product informatie willen. Welk folie gebruiken je waar enz. Meer zodat de leek het ook begrijp.

Snelle levering, vlotte communicatie, goede support

top

Goede kwaliteit en stevig verzonden

Goede kwaliteit en zeer stevig verzonden. Snel geleverd. Wij bestellen hier vaker.

Erg blij met alles

Ik heb al verschillende producten besteld en alles verloopt lekker soepel, qua betaling en verzenden. Ook als ik vragen had, kreeg ik vlug een antwoord. Dus ik ben erg blij en ga ik hier meer bestellen.

Had de verkeerde folie besteld. Dit is snel afgehandeld en mijn geld was vlot terug gestort.

#1 materiaal

Altijd snelle verzending en uitstekende gebruiksvoorschriften voor elk type materiaal en plotters. Voor een beginner als ik is datTop!

Bestaat geen better service

Mijn four, maar toch is dit door.hun opgelost. Smelled.reactions en zeer .behulpzaam

Snelle levering en goede service.

Ik heb al meerdere malen een bestelling geplaatst en deze werden snel geleverd. Ook vragen worden snel beantwoord. Ze hebben een assortiment, kortom een complete groothandel.

goede kwaliteit en snelle levering

Super snelle levering, Ik ben steeds zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde goederen alsook van mijn transferpers die ik hier heb besteld

Erg goed geweest

Ik ben er g te spreken over transferpersshop. De levering was netjes op de dag die ook op de site staat aangegeven, de gehele bestelling was compleet en de producten zijn van goede kwaliteit.

bestelde product om transfers te verwijderen werkt perfect

bestelde product om transfers te verwijderen werkt perfect

Geweldig!

Bestellingen worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ik kwam ergens niet helemaal uit en werd via de whatsapp geholpen totdat alles werkte en ik weer verder kon. Dat vind ik meer dan goede service. Verder hebben ze op hun site ook hele duidelijke uitleg.

Ik bestelde flexfolie, er zat een beschadiging in, werd meteen goed opgelost met 1 berivht via whatsapp. Dit is hoe je geholpen wil worden. Echt top!

Uitstekende service.

Goede kwaliteit producten. Duidelijke website met heel veel nuttige informatie. Via what’s app snel antwoord op m’n vragen gekregen, top!

Echt super. Ik bestel er vaak. Ze hebben veel keuze. En de flex van cad-cud werkt super makkelijk.

Perfecte bestelling , zeer verzorgd en snel geleverd

Super service

Snelle levering en bij vragen ook meteen een fijn antwoord om verder mee te kunnen.

Super goede producten en service

Alles is vlot geleverd en dus zeker niets aan te merken op de service. Op de site staat alles heel goed uitgelegd en dat maakt het mogelijk om als beginner alles vlot te vinden.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering. Simpele maar overzichtelijke website.

Klacht! Retour gestuurd artikel kwijt, geen geld of compensatie

Wanneer je als klant geïnteresseerd bent in een artikel zijn ze heel klantvriendelijk en snel met reageren. Zodra er iets aan de hand is vind ik ze niet zo klantvriendelijk meer en krijg je uiteindelijk helemaal geen reactie meer op de mail. Wij hebben op dit moment een conflict met deze webshop betreft een retourzending en ze weigeren dit op te lossen. Wij hebben een bestelling gedaan met meerdere artikelen. Dit is ook netjes geleverd. Eén van de artikelen was niet naar wens doordat dit waarschijnlijk defect was. Het artikel mocht retour zodat de webshop dit kon gaan nakijken wanneer de retour binnen was. Wanneer je een artikel retour wilt sturen moet je daarvoor eerst een mail sturen. Dit gedaan en aangegeven dat het waarschijnlijk defect is. Wij konden het artikel retour sturen naar hun adres. Het betrof een normaal adres (geen antwoordnr) en er werd niet gesproken over een vergoeding van retourkosten. Omdat wij redelijk in de buurt wonen vroeg ik nog of we langs kunnen komen om rond te kijken in de showroom en artikel retour te doen. Dit was in beide gevallen niet mogelijk. Omdat ik geen zin had ik retourkosten van bijna 5 euro heb ik het middels brievenbuspost verzonden en een foto gemaakt voor de zekerheid van de verpakte envelop voor verzending. Helaas is deze retour nooit bij hun binnengekomen en weigeren ze het artikel te vergoeden of überhaupt een compensatie te geven. Achteraf vragen ze opeens waarom ik het niet middels track & trace heb terug gestuurd. Ik heb daarop bovenstaande reden aangegeven. Nu achteraf geven ze aan dat ze de retourkosten hadden vergoed indien het artikel inderdaad defect is. Dit hebben ze niet vooraf vermeld op het moment dat zij de retour gegevens hebben doorgegeven. Natuurlijk had ik het dan middels track & trace terug gestuurd. Indirect vind ik het dus wel hun fout, zij waren niet duidelijk over de retour. Hierdoor had deze hele issue voorkomen kunnen worden. Kortom wij krijg geen geld terug of een vervangend artikel...

Ik kom zeker terug bij deze webshop.

Een sprong in het diepe en meteen een grote bestelling gedaan. Snel geleverd! Er zaten 2 vellen bij die gekreukt aangekomen waren. Na een bericht gestuurd te hebben kreeg ik snel reactie en werden de vellen kosteloos toegestuurd. Ik bestel hier de volgende keer weer :)

snelle levering en goede producten.

Mn bestelling werd snel geleverd, het vinyl wat ik besteld heb, is van goede kwaliteit, veel keuze, en ook nog eens helemaal niet duur! Ga zeker nog een keer bestellen!

Supersnelle complete levering!

Levering was compleet zonder backorders. Alles netjes verpakt. Tevens supersnelle support via mail n.a.v. een vraag over de bestelde folie. Ga zo door!

Gaat tot nu toe super en werkt lekker

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.