Heel tevreden

Ik heb al een aantal keer besteld en ben zeer tevreden over de producten en de service die wordt gegeven

Eenvoudig bestellen, alles in 1x duidelijk

goed!

Mijn producten waren snel verzonden.

Denkt mee en houdt op de hoogte

Fijn advies en nadat het product niet leverbaar was, kregen we netjes een bericht toen deze weer op voorraad was. De producten werden snel bezorgd en zijn van goede kwaliteit!

Uitstekend!!

Nooit problemen gehad en levering is geweldig! Doe zo voort!!!

Goede, snelle service

Staan voor al je vragen klaar. Snelle reacties en nette, snelle levering. Enig nadeel was dat ik bij mijn eerste bestelling niet wist wat nou vinyl of flex was.

Software gekocht. Behalve dat de activering even zoeken was, alles prima.

Software gekocht. Behalve dat de activering even zoeken was, alles prima.

Super en snel

Zoals altijd snel en goed!

TOPPERS!!!

Heb nu een aantal keer bij ze besteld nadat ik eerst even op Whatsapp contact voor advies had. Altijd zeer snel antwoord. Een no-nonsense, uitermate betrouwbare winkel met bijzonder vriendelijk personeel (Lars)

Kwalitatieve producten!

Helemaal top!

Top folie!! Fijn om mee te werken. Aardig personeel, snelle levering.

Alles werkt uitstekend en snelle levering

Werkt uitstekend en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle service

Duidelijk en makkelijk te bestellen. Je pakketje is snel binnen

Mooie producten en super vriwndelijk personeel

Top bedrijf, top producten prijs is ook in orde en erg vriendelijk personeel... toppie

snel geleverd en ruime keuze voor een goede prijs

Wat een uitkomst. Vandaag besteld morgen in huis en verzending in degelijke verpakking zodat alles onbeschadigd binnen komt. Hadden we eerder aan moeten beginnen. Dat had ons veel geld bespaard.

Topservice van Lars

Ook bij problemen (zelfs door eigen toedoen) staan ze steeds op een topprofessionele wijze voor je klaar. Na mijn aankoop en snelle levering. Ondervond ik wat moeilijkheden bij 1 van de producten die ik gebruik voor sublimatieprint op textiel aan te brengen. Omdat ik niet meteen op de site of het net vond hoe dit op te lossen. Mailde ik even naar de [email protected] ervan uitgaand dat ik in de loop van de dag wel antwoord zou krijgen. Maar het was niet in de loop van de dag. Maar wel binnen enkele minuten al. Omdat we er niet meteen uit raakte wat het probleem was werd er nog wat over en weer gemaild. Telkens met respons binnen enkele minuten. Uiteindelijk bleek het dat ik een verkeerde handeling uitvoerde. Maar geen probleem voor Lars hij bleef steeds zeer positief, vriendelijk en professioneel. Een topservice die je steeds minder krijgt.

Top zoals gewoonlijk!

Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit. Kortom Top!

Top service!

Een heel fijn bedrijf die je altijd kan bereiken voor advies. Daarnaast ook snelle levering.

Mooie producten, mooie kwaliteit

Mooie producten, mooie kwaliteit

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Persoonlijke advies op maat!

Er is veel vakkennis en deskundigheid over textieldruk, waardoor er persoonlijke advies gegeven kan worden

Alles zoals het hoort

Bestelling plaatsen, betalen en de levering gebeurt zoals verwacht.

uitmuntend

net de nieuwste soort vynil gekocht en gebruikt kortom super qua kwaliteit eindafwerking en verwerking super easy om mee te werken en een prachtig eindresultaat

Snelle verzending en snel contact bij vragen

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.