Uitmuntende service

Snelle levering en je word je goed geholpen.

Top kwaliteit

Mijn plot vellen zijn uitmuntende kwaliteit

Ik heb een sublimatie printer gekocht. De uitleg hiervan is uitstekend. Resultaat van gezien doordat er een voorbeeld is uitgeprint. Later heb ik nog een plotter gekocht ben hier ook heel blij mee. Bij bestelling heb ik een opmerking geschreven deze is waarschijnlijk niet gelezen. Dit kan beter. Maar al met al zeer tevreden.

snelle service

Ik heb een bestelling geplaatst na een niet op voorraad, kreeg onmiddellijk een e-mail om te waarschuwen dat het artikel op voorraad was, 24 uur plus het artikel was al geleverd

Geweldig product en hele snelle levering.

Zeer tevreden.

Zeer goede service!

Zeer snelle levering, alles in goede staat toegekomen. Prachtige kleuren van de flexfolie als van de vinyl. Tevreden klant!

goede kwaliteit

altijd goede kwaliteit!

snel en goed

snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede kwaliteit je krijgt precies waar je om gevraagd hebt

Snelle en betrouwbare service

Bestelling worden snel verzonden en makkelijk met ze communiceren

Snelle bezorging en goede kwaliteit bedrukkingen

Top relatie!

Perfecte service en ruim aanbod met de beste producten!

Goede producten makkelijke site

Opzich top, alleen verzendkosten beetje over de top

Top producten & snelle verzending

Mooi kwaliteit en een groot aanbod van producten met uitvoerige uitleg hoe je je eigen machine moet instellen. Zeer tevreden van.

Goede service, goede kwaliteit vinyl.

De producten zijn zoals altijd van goede kwaliteit. Ik had iets in mijn winkelmandje zitten dat ik er graag weer uit wilde hebben. De manier van producten uit het mandje verwijderen vind ik eerlijk gezegd wat omstreden. Ik kwam er zelf ook niet achter hoe het moest. Na een telefoontje met de klantenservice is het uiteraard wel gelukt. Goed opgelost.

Bij een verkeerde levering, top geholpen door Lars, super snelle levering van materiaal.

super!!!

altijd super snel verzonden en fijne producten

Mijn bestelling bestond uit 2 delen.. Deel 1 was geleverd deel 2 niet.. Echter wel verzonden door deze winkel.. Na een onderzoek met betrekking tot DHL kreeg ik deel 2 van mijn bestelling toch nog nageleverd. Echt super service..

Goeie service

Mijn ervaring in één woord; geweldig!

Goed verpakt, snel verzonden en fijn mail contact.

Snel en Goede producten

Snelle service, prima producten!

Duidelijke website, goede informatie en snelle service.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.