Snelle levering en kwaliteitsproducten!

goede snelle service

Fijne, overzichtelijke site. snel verstuurd en altijd netjes verpakt.

Snelle service!

Mooie site en snelle service!

Topervaring

Snelle levering en super service

Snelle levering mooi materiaal

Goede service, snelle levering. Zou wel handig zijn om de verschillende soorten flex flock en vinyl te merken zodat je makkelijk weet wat wat is. Verder zeer tevreden en goede kwaliteit.

Snel

Service gericht bedrijf!

Een verkeerde product ontvangem, direct volgende dag had ik de juiste in huis. Super vriendelijke mensen!

Goede serice

Mijn ervaring, Is altijd goed gegaan met Transferpersshop.nl Ook met het beantwoorden op vragen, snel en duidelijk. Transferpersshop.nl behoord bij een van mijn favoriete webshop winkels. Prijs kwaliteit en service kloppen gewoon.

Heel goed en duurzaam

Heel snel geleeverd en mooi materiaal

Snelle levering goede kwaliteit

Vlotte en juiste levering

Aangename shopervaring. De artikelen werden zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd.

prima winkel en zeer vlug geleverd in belgie thnx ervoor

Top services

Top services, snelle levering, niets is teveel top qualiteit flex en vinyl..... Super tevreden. Al meerdere keren besteld. Maar ook al vaker vragen gesteld via de app altijd snel en correct antwoord.

Prima ervaring. Ruime keus, goeie prijzen en snelle levering.

Prima ervaring. Ruime keus, goeie prijzen en snelle levering. Heldere en complete website.

Klantvriendelijk en snel

Ruim assortiment, kennis van zalen en niet te beroerd om mijn vragen te beantwoorden.

Snel geleverd, alles naar wens

Snel geleverd, alles naar wens. Response op whatsappvragen had iets sneller gemogen.

Super kwaliteit

Het was hee goed verpakt en kwam goed binnen. Kleuren zijn identiek aan foto op site

Prettige service en snelle levering

Altijd hulpvaardig wanneer ik een vraag over een product heb. Snelle levering en goede service!

Top bedrijf

Snelle levering! Goede uitleg!!

Snelle levering van kwaliteitsfolie

Vanuit België besteld en het was snel geleverd. De premium folie is van heel goede kwaliteit en hecht op alles. Ik hoop dat hier nog meer kleuren van komen.

uitstekend

Heb vaker bij Transferpersshop besteld en krijg altijd een goede service.

Wij bestelling regelmatig folie bij jullie. De levering volgt altijd vlot.

Goed!

Ik werd aan de telefoon goed geholpen omdat ik er zelf niet uit kwam, vriendelijke meneer. Heb daarna een bestelling geplaatst en die is mooi en netjes op tijd binnen gekomen.

Goede producten!

De flex folie en vinyl die ik hier altijd bestel zijn van goede kwaliteit. De keuze is ruim. Ook worden de bestellingen goed verpakt verzonden. Het enige nadeel vind ik de hoge verzendkosten. Hierdoor bestel ik minder vaak en wacht ik tot ik meer nodig heb. Op die manier staan de kosten voor verzending beter in verhouding tot de kosten van het product zelf.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.