Super service

Heel content van

Ruim aanbod, snelle levering

Wat is het fijn dat jullie zo’n groot assortiment hebben! Ook vind ik op jullie website makkelijk toelichting bij de producten, zoals de juiste verwerking. Snel geleverd en dus ook snel aan de slag gegaan! Heel fijn!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Daarbij erg goede en behulpzame klantenservice. Wel redelijk prijzig

Behulpzaam en snel

Ik bestel regelmatig. Eenmaal was mijn bestelling (plastic uitlijner) beschadigd bij aankomst. Belde en kreeg vervangende item binnen 2 dagen. Zeer tevreden :)

Snelle service levering goede uitleg gewoon top.

perfect

my favorite shop for vinyl and flexfolie

Goede producten en snelle levering

Fijne producten en goede service

Zeer blij met mijn aankopen. Ga snel weer bestellen.

Snel en vriendelijk.

Snelle levering, fijn dat je het ook kan gaan afhalen. Staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Website werkt prima en voor vragen kan je altijd even contacten.

Duidelijk en klantvriendelijk

Informatie gevraagd welke snijmachine(plotter) het beste bij mij zou passen. Langs geweest bij hun op kantoor en ik heb een goede en duidelijke uitleg gekregen + advies. Nemen de tijd voor je!

Super service

Altijd vriendelijk, als ik iets bestel is het de dag erna al, nooit een fout, altijd tevreden!

folie oke jammer dat er geen rol in zat

Zeer jammer dat er geen rol in de folie zit. wanneer hij op de plotter gelegd wordt zakt hij tussen de rollen door waardoor hij scheef gaat lopen.

Rapide et produits de qualité

Commande reçu rapidement et les produits sont de bonne qualité.

Vlugge levering.

Mijn eerste bestelling werd zorgvuldig uitgevoerd en vlug geleverd. Zeker een aanbeveling waard. Nu nog uitpluizen hoe ik de perfecte kleuren krijg met mijn sublimatie inkt. Misschien geeft een mailtje naar u de oplossing.

sawgrass virtuoso SG500

Il y a déjà longtemps que j'attendais une imprimante comme celui-ci, pour le prix je ne suis pas déçu, j'avais quelque petite problème, pour la même en wifi à cause du port IP. Maintenant tout fonctionne parfaitement très bien, pour la première que je vois une impression impeccable et nette, pour mois personnel et plaisir à mon entourage. Je vous recommande cette imprimante Sawgrass virtuoso.

Uitstekend!

Goede en snelle verzending.

super snel geleverd

Prima snel geleverd word snel gereageerd maar waar ik het niet mee eens was na een melding dat er 2 naden door door zitten wel dat het na gevraagd is bij leverancier dat het las naden zijn ik heb dit vaker bij ander bedrijf besteld dit nog nooit heb gehad Effect rainbow 900

Snelle service, goed materiaal en fijn dat je wat kleinere stukken vinyl kunt kopen, zodat je een grote voorraad aan kleuren hebt.

Top servies

Mijn ervaring zeer positief

Goed contact Goed advies & Snelle levering

Okee

Nogsteeds hele goede transferpapers van orocal, jammer van de beperkte metallic vinyl kleuren ook zijn ze moeilijker te peelen naar mijn ervaring

Goede kwaliteit en snelle levering

Een hele fijne site duidelijk omschreven

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.