Goede service, snelle levering

Ik bestel hier heel vaak, de levering is super snel en mocht er een keer iets niet goed gaan (wat maar 1 keer is voor gekomen) wordt dit super opgelost!!

Altijd super behulpzaam!

Behulpzame medewerkers die altijd zo snel mogelijk antwoorden. Heel erg vriendelijk ook

Fijne produkten en goede service

goed en snel

Netjes verpakt, goede service en snel in huis

Goede spullen, snelle levering

Veel keuze, goede prijzen en binnen 1 werkdag bezorgd.

Ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over transferpersshop, snelle levering en een correcte prijs.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Super service en uitleg

Van hobby naar professionele machine vergt wel veel uitzoeken. Hier kreeg ik alles goed uitgelegd. Ook welke flex het beste aansluit bij het drukken voor wat ik druk! Hoop veel mooie projecten te drukken.

Snel, duidelijk en simpel

Mijn bestelling via mijn mobiel besteld en dat verliep vrij makkelijk en simpel

Je word altijd goed geholpen en de bestellingen worden altijd goed ingepakt.

Snelle levering, goede producten

Om te beginnen heb ik een startpakket aangeschaft, wat de volgende dag al geleverd werd! De producten zijn zoals omschreven en komen met een handleiding en dat terwijl er super veel handleidingen en handige video's op de site te vinden zijn. Enige minpuntje is dat er geen beschrijving bij de Cameo 4 zat, dus die heb ik van de site gehaald. Geen moeite! Fijne service en goede voorlichting :)

Prachtig kwaliteit

Goede en snelle levering En de producten... wauw wat ben ik blij met mijn pastelkleurtjes ♡

Voor herhaling vatbaar!

Ruime keuze en snelle levering, voor mij zeker een webwinkel waar ik vaker zal gaan bestellen!

Die is heel erg goed ben dik tevreden

Snelle levering & veel keuze

Een hele goede en ruime keuze aan vinyl, flexfolie, etc. voor een goede prijs. Snelle levering!

Super fijne producten en snelle levering!

Erg fijne site waar veel en duidelijke informatie op de producten te vinden is. Overzichtelijk en veel keuze. Binnen 1 werkdag had ik alles in huis! Al met al fijne webshop.

Mooie producten goede prijs

Ik kan er altijd goed producten kopen

Topservice!

Staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden! Snelle en correcte levering.

Goede en snelle service!

Kwaliteit spullen en goede hulp/uitleg! (wel jammer dat de verzendkosten erg hoog zijn voor kleine bestellingen)

Ben zo blij met deze webwinkel. Je kan alles vinden voor je ontwerpen. En heel goeie kwaliteit. Duurt niet lang voordat het in huis is. Ik kan gewoon zeggen " geweldig " Er is één ding, de verzendkosten is wel duur.

De artikelen zijn van topkwaliteit en een snelle levering!

Uitstekende service

Snelle verzending en uitstekende service kom zeker nog eens terug

Topservice

Zeer tevreden over mijne bestelling en snelle levering

Great products

All my orders are perfect quality and delivered quickly. I will continue to place my orders.

Snelle en goede levering en een uitgebreid gamma aan producten!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.