Snelle levering van goede kwaliteit.

Top maar kan beter

Moet meer kleuren venil of stickers keuze

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, goede service,duidelijke uitleg.

Snelle en goede service!

Eenvoudige manier om een bestelling te plaatsen! Snelle en goede service!

Snelle Levering

Gemakkelijk besteld met een kwaliteit & snelle levering.

zeer nette en overzichtelijke site

Aangename en betaalbare producten die snel aan huis aankomen. Een plezier om met veel vertrouwen te kunnen kopen.

Snelle en correcte levering

Aardige mensen met een goede service.

Medewerkers van Transferpersshop zijn erg open en doen hun werk goed. Als je op zoek bent naar een plek om meer te leren, zit je hier op de juiste plek.

Proffesioneel en snel

De website is erg duidelijk en makkelijk. Het bestellen ook. En zelfs in deze tijd is de levering ook erg snel. Top!

Vriendelijk, duidelijk.

Snel geleverd ....mooi mapje met overzichtelijk welke soorten vinyl ....wat heel fijn is om de juiste keuze te maken....

Gemakkelijke en snelle transactie

Kwaliteitsmateriaal! en levering Nederland ==> België supersnel Klantenservice is ook een positief punt, altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden

Top kwaliteit!

Ik moet het nog testen, maar het ziet prima uit! Levering was snel en ook antwoord met vragen via mail.

Snelle service en staan klaar om al je vragen te beantwoorden met goed advies.

Bij het bestellen van flex ligt je bestelling vrijwel meteen klaar om afgehaald te worden, als je voor de optie 'afhalen magazijn' kiest. Ze denken mee met jou als klant en je kan er terecht met je vragen. En dit allemaal met vriendelijkheid en een lach.

Goed genoeg

Ik heb de zwarte en witte vinyl tape gekocht en kan er alleen tevreden over zijn.

Snelle levering, veilig verpakt

Snelle levering, de folie is goed verpakt aangekomen.

Nette levering kwaliteit flex heel goed

Behulpzaam en goede kwaliteit flexfolie.

Perfect behulpzaam

Snelle levering Behulpzaam via chat Super producten

Super service!

Er was iets misgegaan met mijn bestelling (kan gebeuren!) en dat werd snel, vriendelijk en correct afgehandeld. Kwaliteit van de flex folie is uitstekend.

Super tevreden

Super snelle service!!!

Super snelle service en alles is netjes ingepakt. Dit is al mijn zoveelste bestelling en iedere keer is alles zo goed ingepakt en krijg ik mijn producten snel binnen. Love it!

deskundige hulp en snelle levering

De klantenservice is altijd goed bereikbaar en bieden hulp bij praktische problemen. Het bestellen via de website van de folie's is probleemloos. Vooral het bestellen met uitgestelde betaling werkt prima. Wanneer de administratie van school het geld heeft overgemaakt volgt snel de levering. Door de snelle levering is het niet nodig om een grote voorraad te hebben wat prettig is omdat de folie goed bewaard moet worden.

Vlot, snelle levering

Snel, overzichtelijk en prijs competief

Alles op tijd gekregen Product kwaliteit. Super

prima kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit van producten en snelle levering

Altijd goed!

Bestelling wordt altijd netjes en op tijd geleverd. Daarnaast wordt je altijd goed geholpen bij vragen.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.