Bestellingen

Bestellingen worden snel verwerkt en verzonden in stevige verpakking. Top.

Toppers

Altijd snel en altijd klantvriendelijk! Ga zo door!

Geweldig bedrijf

Levering lekker vlot.

Snelle levering tegen een goeie prijs.

Snelle levering tegen een goeie prijs.

Rien à redire

Commande envoyée très rapidement, je l'ai reçue 2 jours plus tard. La qualité des produits est au top ! Je recommande.

Een mooie overzichtelijke site prima prijs kwaliteit verhouding Snelle levering

Heel positief

Snelle levering. Achteraf betalen. Wel een kleine opmerking over de prijs. Ik heb het TPS Teflonkussen set besteld. Die staat afgeprijsd van 125 naar 112.5€ Maar, als je de verschillende kussens bij elkaar optelt die erin zitten, is de prijs 118.75€. Beetje misleidende reclame. ;-) Al zal het ongetwijfeld een onschuldige vergissing zijn :-)

zeer goed

snelle levering netjes verpakt ga er zeker nog vaker bestellen

Ik ben heel erg tevreden met de fijne service en de vriendelijke mensen bij transferpersshop ook komen ze hun afspraken na ik zou iedereen aanraden om bij transferpersshop te bestellen.

Goede service en snelle reactie.

Erg fijn dat je altijd om hulp en advies kunt vragen.

goede, correcte en snelle service

Alles is heel duidelijk en verloopt altijd zeer goed

Erg tevreden over deze webshop

Super betrouwbaar, hebben vrijwel alles op voorraad, leveren snel en ik ben erg te spreken over de klantenservice. Wel jammer dat verzending pas vanaf €75 gratis is en dat er ook ruim 6 euro verzendkosten wordt gerekend voor kleine items. Maakt het minder interessant voor de hobbyist en kleine ondernemer om hier te bestellen.

Top, snel, kwaliteit

Spullen super snel binnen, goed stevig verpakt en hele fijne prijs!

tevreden

zeer snelle service. enkel jammer dat we de kleurenwaaier in een pakket moesten bestellen en niet los konden krijgen.

goed en snelle levering

Altijd snel geleved en super goede folie's en veel kleuren beschikbaar.

Goede kwaliteit, wel aan de dure kant.

De metallic vinyl is mooi, maar heeft een hele korte rol/lengte waardoor hij toch best duur is

snelle service

snelle en correcte levering

Alles was naar wens

Alles was naar wens, de levering was snel en de producten waren van goede kwaliteit

Heel goed!!

Leuke ervaring. Vriendelijke bediening!!

De artikelen zijn netjes verpakt en snel geleverd. De site is helder en overzichtelijk

De producten zijn goed omschreven op de site en duidelijk te zien welke folies ik waar voor moet bestellen. Erg fijn. En super hoe snel er geleverd wordt.

Zeer goede kwaliteit

Het was super snel binnen Goede kwaliteit Goed verpakt Klantvriendelijke site

Goeie producten en snelle levering

Ik had een paar vragen over welk papier ik nodig had en ik werd in enkele minuten geholpen snelle service en mooie kwaliteit

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Netjes volgens afspraak snel geleverd en goede, vriendelijke klantenservice via WhatsApp.

Snel en goede communicatie

Ik ben een echte beginner in deze wereld en heb advies gezocht via hun WhatsApp service. Erg goed en snel contact en tot nu toe erg blij met mijn aankopen. Wat wel een tip zou zijn om het nog meer te verbeteren is dat als je kleinere stukken besteld ze wel een betere manier van verzenden zouden kunnen zoeken. De grote stukken zaten netjes in een rol. De kleinere stukken lagen los en door het gewicht van de grote rollen zijn die gaan vouwen.

Na eerdere, echt slechte ervaring te hebben gehad, heeft het even geduurd voor ik überhaupt weer eens bij Transferpersshop wilde bestellen.... Maar dit verkopen ze niet overal en dus toch de gok maar weer gewaagd. En nu tevreden, maar ook alles liep zoals het hoort en dus heb ik niemand hoeven spreken of iets! Voor nu dus tevreden :)

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.