Super eerste ervaring

Recent mijn eerste bestelling gedaan, met de keuze om het af te halen bij het magazijn. Voordat ik het wist had ik de e-mail dat het klaar stond. Even kort contact om te checken tot hoe laat ik terecht kon en toen ik er kwam lag het al klaar. Aanrader en dit wordt zeker mijn standaard!

Kwaliteit snel verzonden

Transferpersshop.nl verkoopt kwalitatieve producten en levert snel

Snelle en goede service

Zeer snelle leveringen, netjes en op tijd. Nooit problemen bij transfershop. Mijn enige leverancier in folie en apparatuur.

Snel geleverd en goede producten

Goede prijs /kwaliteitsverhouding

Goed advies en goede producten!

Snelle levering en steeds zonder fouten

Zeer goed bedrijf met goede uitleg als je dat nodig hebt!

Super goede en snelle service!

Als ik bestel dan kies ik vaak voor de afhaalmogelijkheid. Als ik het in de ochtend bestel, kan ik er na toe rijden en ligt mijn bestelling al klaar!

Satisfied!

Quick delivery and great products

snelle verzending, goede producten

Gewoon zoals het moet!

Steeds alles mooi op tijd en goed verpakt.

Heel blij met mijn cameo 4. Super snelle en goede levering.

Vlot, duidelijk, snel

Op zoek naar een kleine snijplotter; na enig onderzoek toch voor de cameo gegaan voor de software en langere rol ondersteuning. Uitgebreide kennisbank op transfershop, goede prijs en een leuk htv startpakket.

Goed verlopen en snelle levering!

Geweldi

Netjes verpakt, snel geleverd, werkt goed

Snelle levering + snelle rechtzetting van verkeerde levering

Ik kocht onlangs de Silhouette Cameo 4 aan. Deze kwam zoals afgesproken netjes op tijd aan. De doos van de cameo was echter beschadigd. Dit was jammer, maar dit kan gebeuren. De machine werkte perfect. Er werden echter twee producten verkeerd geleverd. Ik nam contact op met de klantendienst en werd diezelfde dag geholpen. De fout werd erkent en recht gezet. Ik kreeg dezelfde dag nog een bevestiging dat mijn (juiste) producten werden klaar gemaakt voor verzending. Ik raad transferpersshop zeker aan! Anne N.

Tevreden tot nu toe

Tevreden over t aanbod en over de service

Geweldig!

Geweldige service and top producten! Een echte aanrader!

Ik ben al jaren tevreden klant

en nog steeds!

Goede kwaliteit met snelle levertijd

Na het bestellen werd het snel verzonden, kwam netjes aan en product was prima te gebruiken.

Geen op en aanmerkingen

snelle service

duidelijke website en een snelle service; Correcte weergave van leveringstermijnen en je word up-to-date gehouden als er iets uit stock is (wat nooit heel lang is) Indien je vragen hebt, staat het support team klaar om snel een antwoord te bieden.

super vriendelijke klantenservice

ruime keuze en kwaliteit producten

Goede en snelle service

tevreden

zeer vlotte werking, jammer dat er bijvoorbeeld een al een langere periode de kleurenwaaier voor vinyl niet op voorraad is

FANTASTISCH

Altijd bij elk contact supergoede service. Mooie materialen en goed advies. Hartelijk dank.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.