Vlotte en correcte levering

De bestelling werd heel snel geleverd. 1 artikel was niet op voorraad en daarover werd onmiddellijk duidelijk over gecommuniceerd en werd zoals beloofd een week later na geleverd.

alles naar wens

ze zijn snel alles klopt

een goede ervaring

Buiten dat soms vooral het zwarte transferpapier er niet makkelijk afkomt werkt het goed.

Snelle levering en keurig verpakt.

Overzichtelijke site en uitgebreid assortiment! Snelle levering en netjes afgeleverd.

Gewoon goed zoals je zou mogen verwachten

Eerst kreeg ik mijn bestelling niet binnen maar na 1 telefoontje werd het meteen rechtgezet. Artikel is zoals omschreven.

Snel antwoord op al mijn vragen

Niet alleen een webshop, maar ook een soort adviesbureau, top.

Gewoon goed

Mijn ervaring zegt dat ik opnieuw zal bestellen, ik vind het een snelle levering.

Snel geleverd goede kwaliteit

Netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit vinyl

Klasse

Goede service, goede kwaliteit, makkelijke webshop, snelle verzending.

Snel en prima

Prima en snel, veel keuze op de site. Bestel er vaak!

Snel en netjes geleverd

Mijn product is de volgende dag, snel en netjes afgeleverd. Het product zat netjes ingepakt en is zonder schade of problemen afgeleverd

snel, super aardig en behulpzaam

ik had even hulp nodig bij mijn vorige bestelling. Zeer vriendelijk en super snelle service!

Mijn ervaring was uitstekend.

Mijn bestelling werd snel geleverd en toen ik later hulp nodig had werd ik enorm vriendelijk te woord gestaan. Perfecte service!

heel goed

alles op tijd geleverd zoals beloofd snelle service als er iets niet op stock is direct bericht gekregen

heel goed

Ik vindt hier materiaal met een goede prijs kwaliteit verhouding. Als ik een vraag heb krijg ik heel snel en vriendelijk antwoord. het genen dat ik wat minder vind is dat de verzend kosten zo hoog zijn maar voor de rest...

Goede en snelle service

Komen leveringsafspraken na. Ruime keuze.

Snelle goeie service

De dag na bestellen mijn bestelling in huis en van hele goeie kwaliteit en betaalbaar.. top

Heel tevreden

Gebruiksvriendelijke website

Fijn dat je contact via whatsapp kan opnemen met ze en dat er ook gelijk word gereageerd. Zeer gebruiksvriendelijke website. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Snel geleverd, goed verpakt & beschermt verstuurd

Betrouwbaar en toegankelijk

Na heel wat bestellingen heb ik één keer problemen gehad met een bestelling. Deze werd super goed behandeld de eerst volgende werkdag, wat ik heel netjes vond. De levering is snel wat ook heel fijn is.

Snel en goed verpakt

Alles gekregen dat ik had besteld. Snel en goed verpakt. Maar ben vooral blij met alle info op de site. Goede gebruiksaanwijzing en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt en wat er nodig is.

netjes en vlug geleverd alles is naar wens, mijn 2e bestelling doe weer bij Transferpersshop.nl

Snel en goede kwaliteit

Snelle service, levering en alles klopt. Ook aan het verpakken van het bestelde materiaal is aandacht besteedt. Fijn!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.