Een snelle en goede levering

De levering gebeurt snel en correct. Ook kan je voldoende informatie vinden op jullie site ivm de verschillende folies.

Tevreden

Veel uitleg gehad en zeer tevreden over het apparaat. Wat ik wel miste was een uitleg bij de machine, dit gaat allemaal digitaal.

Snelle service en kwaliteit producten

Gewoon goed!

Snel, netjes en goed geholpen.

Per app heel netjes en snel geholpen elke keer als ik een vraag had. Verzending verliep ook helemaal goed.

Toppers

Kwaliteit is uitstekend, perfecte service en een zeer gebruiksvriendelijke webshop!!!

Goede service, snelle levering ondanks deze moeilijke tijden.

Veel keuze en snelle levering!!!

Veel verschillende mogelijkheden, duidelijke info over het materiaal en de manier van verwerken. Heel snelle levering en zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

De beste prijs kwaliteit verhouding die ik kon vinden. Heb bij transferpersshop meerdere soorten vinyl gekocht en ze zijn heel goed bevallen, zal zeker terugkeren wanneer ik weer wat nodig heb!

uitstekende service!!

Ik ben meer dan zeer tevreden met de Transferpersshop. Alles wordt op tijd en in goede orde verzonden. De kwaliteit is super maar ik ben vooral onder de indruk van de service. Ik had iets verkeerd ingevuld met de bestelling en kreeg de bezorgkosten gratis! Er wordt super snel en vriendelijk gereageerd als je een email stuurt of belt en je kwestie wordt per direct opgelost. Als ik meer sterren kon kiezen dan zou ik dit zeker doen. Transferpersshop.nl 10+ !!! Zeker een aanrader om je aankopen te doen.

Naar verwachting!

Alles geleverd en gekregen zoals ik in gedachten had. Dank je wel!

Super service!

Via chat uitstekend geholpen met het uitkiezen van het vinyl!!

zeer goed

Had mijn bestelde folie snel in huis en de folie was van goeie kwaliteit wat wil je nog meer!

super

snel bestellen en snel leveren. erg blij dat het geen dagen hoeft duren zoals bij sommige andere leveranciers.

Super tevreden

Snelle levering Alles correct Zeker een aanrader voor iedereen

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en duidelijke site!

Fijne en duidelijke website met een snelle levering! Tevreden met mijn bestelling. Jammer dat je in het overzicht van een bepaalde product groep niet meteen kan zien of het is uitverkocht is of niet. Pas als je klinkt, zie je of het op voorraad is.

Nette levering, goede kwaliteit

Hele nette levering, goede kwaliteit vinyl. De kleuren zijn zoals omschreven.

Altijd snel en correct!

Ik raad ze aan!

vinyl

perfect

Alles precies zoals gewenst. Snelle levering, producten netjes ingepakt en altijd volledige levering. Zeer tevreden!

Goede spullen. Snelle levering

Deze winkel verkoopt goed spul en lieverd snel. Een aanrader.

Snel en super tevreden alleen ff uitvogelen hoe het precies werkt maar de bestelling ging supergoed

Goed geholpen, goede producten en juiste prijsstelling

Snelle levering en top kwaliteit prpducten!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.