Aanrader

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima geholpen

Ik had telefonische contact en alles is mij heel goed uitgelegd, zonder maar een sec. Het gevoel te hebben dat ze geen tijd voor mij hadden.

Makkelijk besteld en zelfs in deze tijd erg snel bezorgd

De site is overzichtelijk en erg makkelijk om de juiste spullen te vinden. Ik zelf ben nog zoekende naar wat ik wil hebben en naar wat ik mooi vind. Fijn om er staaltjes bij te hebben! Mijn volgende bestelling volgt zeer binnenkort!

Mooi en simpel systeem. Ook de service vind ik geweldig.

Prima !

Laat besteld en toch direct dag erna snel in huis (plotter en drukers) beide werken perfect, helaas wel een deuk op de achterkant van de private label drukpers. Vandaar geen 5 sterren.

Makkelijk te bestellen, Goede producten, snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis! Ben blij met de folie die ik heb ontvangen Bedankt en ik ga graag nog een keer bij jullie bestellen

Prima service en kwaliteit

Snelle levering en prima producten

Zeer goede service

Super snelle levering. Zeer tevreden.

Goed advies!

Lars heeft ons super geholpen met al onze vragen. Wij wisten wel wat we zochten maar toch heeft Lars ons super geadviseerd. Bestelling zat goed ingepakt. Het was er snel! Mooie Nederlandse handleiding erbij. Ik had een vraag en deze kon ik via WhatsApp stellen. Binnen een uur hadden we antwoord. Top!

Toppers

Heb al meerdere bestellingen geplaatst, telkens was dit in orde. Kwaliteit is goed en levering is snel. Aanrader

Zeer vlotte service!

Wij zijn heel blij met de service. Snel besteld, vlotte hulp, gemakkelijke website! Zeker een aanrader!

Kwaliteit + Service = Transferpersshop.nl

Ruim 3-4 jaar trouwe klant, Al mijn flex-folie, persen en toebehoren afkomstig bij dit mooi bedrijf. Bij vragen word ik altijd via de telefoon of app altijd snel en goed geholpen. Elke keer goede tips en trucs als ik Lars of Hans spreek. Zeker aan te raden. Tevens ook een zeer duidelijk en overzichtelijke webshop.

Zeer goed producten

Ik wou graag een cameo silhouette 4 bestellen, telefonisch contact gehad en super geholpen met alles waar ik vragen over had. Wist niet wat ik er allemaal voor nodig had en alles is mij super uitgelegd. Bestel hier zeker vaker!

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima afhandeling van de bestelling.

Dit was mijn eerste bestelling bij transferpersshop, en is zeker een aanbeveling waard.

snel feedback

Snelle service, snelle reactie via WhatsApp als je een vraag hebt en zeer goede communicatie met de online verkoper

Kreeg netjes een mail dat de producten afgehaald konden worden. Zelfs een telefoontje of het allemaal doorgekomen was.

Ik werd goed geholpen via de klantenservice waardoor ik precies de juiste aankopen heb gedaan.

Snelle verzending

Snelle vriendelijke levering.

Alles ging zoals het hoorde. Makkelijk online bestellen, tussendoor een vraag via whatsapp waar direct een antwoord op kwam. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het leveringsproces en levering was volgens schema. Een cadeau onderdeel ontbrak, maar na een telefoontje werd dit binnen een dag geleverd.

Top producten en snel geleverd

Super snel en professioneel geleverd. Goeie prijzen en top kwaliteit. Ik ga zeker weer bestellen.

Fastest delivery in the world!!

I buyed Silhouette Cameo 4 and i received free foil examples. I recommend this company for everyone who want to make business with perfectly foil and machines partner!

Duidelijke site, snelle levering, nette prijs

1 klein puntje, het zou mooi zijn als de rollen folie die ik besteld heb zouden zijn voorzien van een koker waaromheen het opgerold is. Verder geen op- of aanmerkingen, gewoon krijgen wat je er van mag verwachten.

Snel verzonden

Snel verzonden goede kwaliteit

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.