Super ervaring, spullen snel en netjes geleverd!

Ik heb voor de eerste keer besteld bij Transferpersshop en direct voor een hoog bedrag (nieuwe cameo silhoutte inclusief wat vinyl). Omdat ik de shop niet ken gekozen voor achteraf betalen. Alles werd heel netjes en snel geleverd! Ik ben super tevreden en zodra ik weer spullen nodig heb, kom ik zeker terug voor een nieuwe bestelling.

Fijne ervaring met bestellen

Prettig, kwaliteit, behulpzaam

Goed geholpen door Lars, je kunt ze altijd benaderen voor vragen en ze helpen je oprecht goed! Fijne partij om mee te werken.

Super spullen

Groot assortiment Snelle levering

Topservice

Mijn eerste bestelling op de site verliep heel vlot. Levering was correct zoals aangeduid, zelfs een dagje vroeger ;-). Na een paar zaken te testen, niet op het gewenste resultaat gekomen. Via Whatsapp enkele berichten later, dankzij Lars al een volledig ander resultaat. Enkele printerinstellingen verandert zoals doorgegeven. Gisteren mogen vernemen dat er een nieuwe versie op de markt komt en dat ik testmateriaal toegestuurd kan krijgen. Met open armen ontvang ik deze natuurlijk en zal de testresultaten van onze printer (OKI) persoonlijk doorgeven aan Lars zodat andere klanten reeds een start hebben bij problemen. Nogmaals wil Ik Lars persoonlijk bedanken voor de super service en omdat onze firma de optie krijgt om de eerste vernieuwde producten te testen. Bedankt en doe zo verder!!!

Topservice!

Ik ben al een hele tijd klant en steeds topservice! Heel snelle reactie op vragen, vriendelijke service en steeds correcte levering. Ook de uitgebreide informatie op de website ivm alle producten en handleidingen over allerhande zijn een heel goed hulpmiddel. Ook de instagram pagina is leuk, op vrijdag altijd constructieve Q&A waar je veel kennis kan opdoen. Echt een aanrader!

Super materiaal en Zeer klantvriendelijk.

De chatfunctie werkte geweldig om het goede product te krijgen.

Vlotte levering

Goede klantgerichte service

Ik had enkele folies besteld. Een daarvan was niet op voorraad. Ik ben gebeld met de vraag of ik de leverbare items wel meteen de volgende dag wilde. Fijn dat er wordt meegedacht. De folies voldoen aan mijn verwachtingen en ik zou deze zeker opnieuw bestellen bij deze shop.

Fijne service

Snelle reactie na telefonisch contact. Bestelling goed en snel ontvangen. Fijne producten.

Goed en overzichtelijk.

Als je het niet goed weet, dan kan je nog geholpen worden door te chatten. Je krijgt meteen antwoord en zelf in het weekend.

Goede snelle service

Goede snelle service

Top geholpen

Via de app werd ik prima geholpen. Snelle service en een helder antwoord. Bestelling kwam goed op tijd binnen.

Goede producten en supersnelle levering

Bij vragen krijg je direct goede hulp!

Tot nu toe altijd al heel tevreden van geweest!

Goede producten van zeer goede kwaliteit!

Goed contact toen ik een vraag had. Het bestellen en bezorgen verliep ook soepel. Transferpapier van Neenah besteld en erg tevreden over!

Super ervaring

Vriendelijk o

het werkt

buiten dat het soms moeilijk is om het papier van de achterkant af te pulken werkt het prima

Alles proper en vlot geleverd.

Al onze bespelingen die we tot nu toe gedaan hebben zijn steeds goed afgehandeld. Alles degelijk verpakt en snel verstuurd. Dus niets dan positief.

Uitmuntende service

Ik had ontzettend veel vragen omtrent het beginnen van een webshop en over de producten die hierbij komen kijken. Ik werd ontzettend goed geholpen en geen vraag was te veel. Erg handige linkjes gekregen naar de website waar ik per vraag de uitgebreidere uitleg erover kon lezen. Ik kreeg bij mijn bestelling een gratis kleurenkaart + 2x2 tranfer vellen om uit te proberem, wát een service. Aan iedereen aan te raden!! En ontzettend snelle levering.

Super snelle service, netjes verpakt Goeie omschrijving op site

super snel en goede info over producten

je vragen worden steeds beantwoord en een zeer goede service

Supersnelle levering goeie flexfolie

Bestellen 2 dagen later in huis

super service!

Heel toegankelijke website, super service met een snelle levering! Ik ben fan :-)

Precies het product wat ik nodig had

Precies zoals verwacht! Geen onverwachtse dingen.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.