Positief

Correcte en snelle levering. Folie blijft na aanbrengen erg lang in goede kwaliteit.

Snel verzonden en op de tijd afgeleverd

Snel verzonden en op de tijd afgeleverd

Helemaal prima

De bestelling werd snel verzonden, had het binnen een paar dagen. En de folie is van goede kwaiteit

Super service, geen vraag is raar en er wordt altijd gezocht naar oplossingen . Goed bereikbaar, snelle levering en klantvriendelijk.

Het is een top bedrijf!

De levering vind ik super goed. Zodra je het hebt besteld, heb je het in 2 dagen in huis! De kwaliteit van de folies is hardstikke goed en netjes thuis geleverd. Als je een vraag hebt word het ook netjes binnen een paar minutjes gereageert! Verder vind ik dat het wel een beetje onoverzichtelijk is. Je hebt heel veel verschillende folie, dus als je nog een beginner bent weet je niet waar je moet beginnen. Verder zijn er echt geen min punten of dingen die ik mis in het assortiment.

Great!

Fast shipping and everything was correct and as described online.

Helemaal prima

Apparaat werkt zoals het hoort te werken.

De bestelling wordt altijd perfect geleverd op tijd en als er iets mis is wordt dit gelijk aangepast.

Prima bedrijf

Altijd snel geleverd wat het makkelijk maakt om mee te werken

De communicatie verliep zeer goed en de levering was snel.

Heel goed!

Ik ben heel erg blij met mijn spullen en de levering was super super snel!

Heel tevreden

Mijn pakker was heel snel binnen met een goede kwaliteit aan artikelen! Ben erg tevreden

Top bedrijf.

Snle nette en correcte leveringen tegen een goede prijs!

Uitstekende service

Er was een klein foutje in de levering geslopen, dus ik stuurde een mailtje. Dit werd meteen opgelost. Ik ben zeer tevreden over de service van Transferpersshop.nl en zal in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen.

Goed en snel

Flexfolie besteld en ik ben er erg blij mee. De bestelling ging gemakkelijk, de levering was snel. Voor de volgende ronde ga ik hier weer naartoe want het is toch veel beter spul dan de kant en klare pakjes van een groot online warenhuis

Snelle levering, goed omtrent de producten.

Werd goed geholpen

Ik had een bestelling geplaatst en kwam erachter dat ik nog wat wilde hebben Meteen een app gestuurd of het nog in het pakket kon dat was geen probleem. Werd ook goed op de hoogte gehouden dat het iets langer duurde door drukte bij de post nam ik helemaal voor lief Transfershop kon daar niets aan doen. Ik kom zeker nog een bestelling plaatsen Transfershop ga zo door

Uitstekend!

Verwerkingsprocess en levering snel zoals van te voren aangevgeven.

Altijd snelle en goede service bij Transferpersshop.nl.

Fijne spullen en snelle levering!

Super goede service, alles is steeds netjes verpakt, snelle levering. Het enige, bij het vinyl, zou ik graag iets duidelijker willen hebben staan of het permanent of her-plakbaar is, kan het nu niet zo makkelijk terug vinden. Zal zeker bij jullie blijven bestellen!

Om een goed flexfolie te krijgen dit is de plaats

Great Products

Top Quality products and Great Customer Service.

Snelle levering, duidelijke uitleg op website

Goede producten, duidelijk en snelle levering

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.