Keurig!

Keer of 3 nu iets besteld, alles binnen 1,2 dagen binnen en netjes ingepakt.

Leverdatum was correct en heel snel, Kwaliteit van het product was uitstekend

Uitstekende service en snelle levering!

Uitstekende service en snelle levering

Goede service, snelle verzending.

prima service

altijd snelle en top service

super snelle service

netjes verpakt, snel bezorgd

tevreden

Ik ben zeer tevreden. Goed geholpen via facebook. en de bestelling is uiteraard weer snel verstuurd

snelle levering en goede service

Onwijs blij met de transferpers die ik heb aangeschaft. Hij was snel binnen en werkt prima. Op begin had ik wat vragen en nam contact op met de shop. Ik kreeg bekwame mensen aan de lijn die mij goed hebben geholpen.

Fijn en snel

Fijne en snelle afhandeling! Ga zo door

goede communicatie, snelle levering

heel blij over de service

snelle levering en goede kwaliteit

Zeer fijn bedrijf om bij de bestellen. Reageren snel op vragen en leveren goede producten

Snelle reactie, goed advies!

Ik had een vraag over welk soort transferpapier ik het beste kon gebruiken. Kreeg een uitgebreide reactie, met nog meer tips. Goed meegedacht, prettige snelle service via whatsapp!

Top zoals een webshop hoort te handelen!

Super service, snel en oplossingsgericht

Super goed geholpen door Lars en snelle levering

Goed geholpen door Lars, alles snel in huis en alles zorgvuldig verpakt, heel blij mee!

Top service!

Bestelling heel snel ontvangen. Er was een foutje gemaakt met de kleur van 1 rol flexfolie. Hierover een mailtje gestuurd en kreeg direct antwoord met excuus en alsnog de goede kleur flexfolie gratis toegestuurd. Super service!

Snelle levering en betrouwbaar

Supersnelle en vooral makkelijke site met alle info

Ook

Klantvriendelijkheid en goede service

Bij Transferpersshop kan je altijd terecht voor goed advies. Klantvriendelijkheid is ook erg goed bij het bedrijf. En de producten die ze verkopen zijn van hoog niveau. Voor problemen staan ze je ook gelijk te woord en met een passende oplossing. Ik kan ze zeker aanbevelen. Bedankt Transferpersshop.nl Mvg, Willem de Vries

Prima, snelle levering

Twee heatransfer besteld en snel en compleet geleverd.

topdienstverlening

Correcte communicatie en levering, wat je nodig hebt als je snel dingen wil drukken

zeer tevreden snelle levering

wij zijn zeer tevreden alles wordt keurig verpakt en verzonden

betrouwbaar, verzorgd geleverd

alles netjes en verzorgd aangekregen, zeer blij met de cameo 4

Super tevreden

Goed kwaliteit

Super goede service erg klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk. Mijn vragen meteen een antwoord op terug en snelle levering.

Top bedrijf

Fijn bedrijf om mijn bedruk spullen te bestellen die snel geleverd worden!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.