Prima, ondanks deze rare tijd toch een goede uitslag gekregen

Snelle service. Op 2 dagen had ik mijn pakketje thuis.

Na mijn vraag die ik had over vinyl kreeg ik snel en deskundig antwoord, daaropvolgend heb ik gelijk een bestelling gedaan. Super tevreden ben ik snel binnen gekregen, netjes verpakt.

Altijd goede service

Gewoon Goed

Goede producten service en social media

Snelle levering ook de nalevering

Feedback opgevolgd!!!

Ik maak wel eens werkstukken waarbij ik verschillende soorten flex gebruik van dezelfde kleur. Ik heb hiervoor gevraagd of men de flex wil “merken” zodat ik weet wat, wat is. Aan deze vraag is keurig gehoor gegeven zodat er geen verwarring g meer ontstaat! Top geregeld!!

‘t Juiste adres voor al mijn materialen.

Met veel plezier bestel ik mijn materialen bij transferpersshop.nl Los van de kwalitatief goede materialen, waardeer ik de uitgebreide beschrijvingen en instructies in zowel woord als beeld. Ik ben en blijf een trouwe klant.

Zonder problemen van bestelling tot levering

Goede gebruiksaanwijzing over de aangeboden artikelen. Wanneer een bestelling is geplaatst komen de bevestigingsmails en afleveringsdatum wordt stipt nageleefd.

Erg vlot en super snelle bezorging

Ik heb verder geen contact gehad met de klantenservice, maar de bestelling verliep super soepel, snel en alles was erg duidelijk aangegeven.

Snelle levering . Goed bereikbaar voor vragen e.d Top producten en een goede prijs. Super bedrijf

Top materiaal en snel geleverd

De flex en flock welke verkrijgbaar zijn bij de transferpersshop, zijn heel fijn om te gebruiken. Handig te pellen en blijft goed op kleding zitten. Zelfs na vaak wassen en zelfs nadien in de droger. Alles wordt ook erg snel bezorgd! Top service!

Snelle en nette service

Top kwaliteit!

Levering was erg snel, heb 4 soorten Vinyl besteld voor mijn cricut machine, werkt top en erg mooi, ook nog eens super goedkoop!

Goede service, snelle bezorging.

Super snel

De bestelling word super snel geleverd hoef niet lang te wachten.

Uitstekende webshop

De volgende dag direct de gevraagde producten geleverd gekregen door de brievenbus. Zeer goed verpakt om schade op de folies te voorkomen. Kwaliteit is stukken hoger in vergelijking met aliexpress. Op de website is ook informatie over de folies te vinden over de juiste temperatuur en druktijd.

Correct, vlug, degelijke folie!

Ik bestel steeds folie bij transferpersshop omdat ze beschikken over prima materiaal. Op de site vind je ook advies over het gebruik van de gekochte producten. Handig!

Geweldig!

vanalles gekocht maar helaas was een deel van de aangekomen producten verkeerd. Meteen bericht gedaan en vrijwel direct antwoord. Ze hebben de goede producten toen alsnog opgestuurd en ik mocht de verkeerde producten gewoon houden! top service.

Goeie en vriendelijke service

Super snel geleverd

Super snelle levering en de kleuren komen perfect overheen als op de foto!

Heel goede kwaliteit

Blij met elke levering, op tijd en goede support!

Super fijne winkel

Ik bestel hier altijd! Goede kwaliteit folies en snel geleverd!

Fijn en snel

Prima producten, snelle levering. Er zat dit keer een foutje in de levering, geen probleem kan gebeuren. Prima opgelost!

Top product en mooi op tijd

Ik heb de Oracal 631 kleurenwaaier besteld en heel snel ontvangen. De waaier is mooi groot waardoor ik een duidelijk beeld heb van alle mogelijke kleuren. Ik vind er zoveel mooi dat het een lastige keuze wordt!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.