groot assortiment, snelle levering

Groot assortiment, wordt snel geleverd.

Erg goed bevallen

Omdat ik nieuw ben op het gebied van flexfolies heb ik eerst een mail gestuurd en daar snel antwoord op gekregen. De bestelde spullen had ik een dag later al in huis.

uitstekend

artikelen altijd goed verpakt en snelle levering

Precies wat ik nodig had, super snel aangekomen

Transferpersshop had wat ik nodig had en het is super snel aangekomen.

Mijn persoonlijke beoordeling vna Transferpersshop. De producten zijn in prijs/ kwaliteit verhouding erg goed. Persoonlijk heb ik geen negatieve dingen meegemaakt. De service is ook persoonlijk en aangenaam. Verder hebben ze ook goede kortingen bij de volgende bestelling, dat is ook super handig.

Zeer goede service,en snelle levering.

Ik had een vraag via de WhatsApp gesteld,tot mijn verbazing een super snellen reactie en ook nog een goed advies omtrent het product dat ik wilde kopen. Dus al met al super tevreden.

Goede producten en snelle levering

De folie’s zijn fijn om mee te werken. Tevens is de levering snel, vaak al de volgende dag in huis!

Top snelle levering

Top bedrijf snelle levering en goed te plotten goede service

Geweldige service!

Mooie producten snelle levering en geweldige klantenservice

Zoals altijd weer prima service

Zoals altijd weer een prima service, snelle levering

Top service en goede kwaliteit flex

Als we bellen worden we altijd goed geholpen. Bij vragen geven ze ook altijd goed advies

Altijd topservice!

Goede service. Altijd bereikbaar voor vragen en geven altijd uitgebreid en vriendelijk antwoord.

Goed voor mekaar!

Wij hebben in hun showroom een transferpers gekocht met kleine uitleg, geen complete workshop! Wat mij opviel was dat ze het hier allemaal zeer netjes voor mekaar hebben, alles op voorraad en dus snel geleverd.

fantastisch

Ik ben voor het eerst met flex van jullie gaan werken, nou ik kan zeggen dat ik met niets anders meer wil gaan werken. Het ziet er fantastische uit en je voelt het gewoon niet op de kleding zitten. Je kan er erg snel mee werken. Ik ben super blij en wil niets anders meer.

Behulpzaam

Ik twijfelde tussen een aantal verschillende opties qua snijplotters, via de online chat werd ik goed geholpen. Waarbij ik kon uitleggen waarvoor ik de plotter wilde gaan gebruiken, op basis hiervan kreeg ik advies voor welke snijplotters het beste geschikt waren. Ik heb mijn keuze op basis van dit advies definitief gemaakt en nu een paar maanden later nog steeds trevreden! Dankjulliewel!

Lekker snel geleverd. Altijd bereikbaar voor vragen.

Snelle levering en een goede kwaliteit aan folie

De vinyl en flexfolies gebruik ik graag van Stahls en zo ook de Accessoires voor mijn Cameo. Een tevreden klant!

Super snelle reactie op een vraag

Altijd fijn om even snel via Messenger wat te vragen. Altijd snelle reactie en goede hulp.

Top service,steeds correcte en snelle service!

Veel keuze, snelle levering

Mijn ervaring is alleen maar positief. Alleen jammer pas vanaf 75 euro gratis verzending is. Dit kan best een stuk lager.

Goede ervaring

Na telefonisch besproken te hebben een nieuw soort Flex folie besteld. Deze beviel erg goed, de service was ook fijn!

Top bedrijf

Fijne shop. Goede producten

Vaker besteld. Erg fijne shop met goede kwaliteit producten

Goeie service

Er is een snelle levering en producten zijn altijd in orde. het enige die mij stoort is bij iedere bestelling opnieuw die extra kosten van 10€. Dit vind ik echt veel. Mvg. windy

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.