Goed geregeld!

Snelle levering. Goed verpakt!

Top site

Ben blij met mijn pakketje. Ik vindt wel dat de verzending erg duur is en dat dit eigenlijk tegenwoordig wel gratis mag. Vooral als je vaak besteld. Voor de rest super site en top klantenservice

altijd goed

snelle levering en goede adviezen

Snel geleverd, duidelijke uitleg en heel goed materiaal

Snelle levering, heel goed materiaal, véél keuze en duidelijke uitleg.

Goede ervaring , verzending is snel!

Gister om 11:49 besteld , volgende dag om 15:00 ontvangen! Ga zeker vaker bestellen!

All good.

Fast delivery and good quality materials. Cut the correct measurements (not smaller as at other places..)

Goed service

Snel bezorgd

uitstekend

ben nieuwe klant vrijdag 9 oktober besteld maandag 12 oktober al geleverd verpakking in perfecte staat, ben nog dingen vergeten dus zal ik nog moeten bestellen

Alles netjes en snel binnen gehad

Geweldige qualiteit!

Top ervaring. Goed product en snelle levering!

super service

vind je het niet geen vraag teveel en hop je word geholpen Sinds ik jullie ken via via via wil ik geen andere meer Matriaal is van uitmuntende kwaliteit Verzending altijd top en netjes verpakt En op hun FB pagina vind je altijd goede tips en tricks terug Wat moet een hobbyist nog meer wensen

super !

Alles correct, folie super kwaliteit en super snelle levering !

Super snelle bezorging

Een snelle bezorging en prachtig vinyl! Aanrader voor elke creatieveling!

Geweldig!

Niks te klagen! Blijf zo door gaan!

Fijne shop

Hele fijne shop! Spullen netjes geleverd. Goede verpakt, snel verzonden. Bij vragen ook zeer snelle reactie via de mail. Volgende keer zeker weer!

Snel verzonden en erg fijn om als beginner ook overzichtelijk te kunnen zien wat nou eigenlijk allemaal mogelijk is

steeds alles naar wens

ik ben altijd zeer tevreden! Alles wat ik bestel komt perfect aan en is in goede conditie!

Snelle service!

Fijne, snelle service en een mooie stalenkaart erbij! Goede kwaliteit flexfolie.

Alles dik in orde

Ik bestel regelmatig flexfolie bij de transferpersshop en deze wordt steevast snel geleverd, doorgaans de volgende dag. Als ik hulp of advies nodig heb, word ik aan de telefoon altijd erg goed geholpen.

Zeer makkelijk en fijn!

Ik vind Transferpersshop.nl super ideaal. Snelle service, makkelijk te bereiken via WhatsApp. Informeel maar professioneel! En fijn als je iets snel nodig hebt kan je het gewoon afhalen.

Top service, iedere keer weer!

Al meerdere malen wat besteld bij TPS. Ik ben erg tevreden met de service.

Super service!!

Perfecte opvolging en stipte levering!

super

super snelle levering en uitstekend verpakt ook de flex is van prima kwaliteit

Super service

Alles mooi op tijd ontvangen en snel

snelle levering en kwaliteitsproducten

Volgende dag alles geleverd en supersimpel om mee te werken. Kwaliteit is perfect.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.