Pluspunten

Personeel is top en goud eerlijk

Geen enkele, ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, exclusieve kleding

Ik had een broek besteld met 50%korting, volgende dag was de broek 70% korting.. Ik had naar het bedrijf gebeld alleen ik moest de broek retour dan sturen ipv dat ik het overige bedrag terug krijg (dit vind ik nml heel normaal omdat ik zelf ook in een winkel werk en als er binnen 2 week prijs verschil is dan krijg je het overige bedrag terug). Dit kosste mij ook retourkosten (6,95). Dit vind ik echt wel een minpunt!

Pluspunten

Snelle levering, snelle reacties op vragen via email en nette afhandeling bij defecte kleding.

Pluspunten

Prachtige kleren Snelle thuis levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering top

Ik heb gisteren een broek van jullie binnen gekregen nu zag ik dat de broek vandaag 70% waa afgeprijsd. Ik moest nog 55 euro betalen maar hij was nu 33 euro had de factuur nog niet betaald dud dacht stuur een mail.. Jullie deden hier niks mee kreeg ik terug.. vind het wel raar maar goed..

Pluspunten

Soepele retour regeling die mij erg van pas kwam.

Pluspunten

Goede service/levering

Kwaliteit van sommige producten verbeteren!

Keienbergweg 44

1101 GC Amsterdam