Reactie van het bedrijf
Hi Mirthe,
Bedankt voor jouw feedback!
We hechten bij JOSH V ontzettend veel waarde aan de mening van onze klanten en zullen jouw feedback dan ook intern meenemen voor de toekomst. Voor nu is het wellicht fijn voor jou om te weten dat je, naast een standaardlevering door PostNL, in de betaalstraat ook kunt kiezen voor avondbezorging via Budbee of een levering op een PostNL-locatie. Alle verzendopties zijn gratis bij een besteding van €50,00 en meer.
Het klopt inderdaad dat wij per geretourneerd pakket een bedrag van €2,99 in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. We doen ons best om dit van te voren zo duidelijk mogelijk bij onze klanten aan te geven. Zo is deze informatie op onze website onder de veelgestelde vragen te vinden, maar staat het ook vermeld op het retourformulier dat bij elke bestelling geleverd wordt. Voor meer informatie over waarom wij retourkosten in rekening brengen, verwijzen we je graag door naar de onderstaande pagina's. Hier wordt precies uitgelegd wat de reden achter deze keuze is!
Informatie over retourkosten:
Informatie over duurzaamheid:
We hopen dat deze informatie jou wat meer duidelijkheid geeft! Mocht je voor ons nog verdere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons customer service team. Dit kan via chat (op JOSHV.com), telefonisch (op 020 218 48 21) en per mail (naar [email protected]).
Met vriendelijke groet,
Team JOSH V