Schoenen uitstekend en verzending verliep helemaal goed. De volgende dag al in huis. Fantastisch!

Netjes verpakt en snel bezorgd,mooie schoenen,ben zeer tevreden.

Al voor de tweede keer geen schoenen

Meerdere keren besteld soms gaat het goed maar helaas ook al twee keer de volgende dag een bericht dat ze niet kunnen leveren. De betaling komt overigens wel netjes terug.

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit!

Mooi webshop veel keus snelle levering. Achteraf betalen!

Goede service, wel slechte levering !

Voetbalschoenen besteld, 2 verschillende schoenen ontvangen. Gemeld, teruggestuurd en spoedig alsnog de juiste opgestuurd gekregen.

Een paar mooie schoenen maat 36 breedte M is bijna nergens te koop. Via Top Shoe een paar mooie schoenen gekocht. Weliswaar maat 36,5 maatvoering de winter met sokken prima. Ik kijk al uit naar de lente!

Snel en heel goed!

Heel snel geleverd, en heel netjes

Geen goede communicatie

Op 6 nov.j.l.een pakket geretourneerd met post nl. Tot nu geen enkele reactie over deze retour, geen melding (nog) geen terugbetaling.

Snelle levering, prachtige Caprice laarzen!

Geen reactie van betreffende winkel.

Snel een reactie van Top Shoe. Maar ik zou bericht krijgen van de betreffende winkel die mijn bestelling op voorraad had. Geen mail ontvangen. Alleen na drie dagen van Post nl bericht dat zij mijn bestelling van Van Keeken uit Bodegraven hadden onrvangen. Andere dag bestelling bezorgd.

Slechte communicatie

Geen verzending geen/nauwelijks reacties

Leuke webshop

Veel keuze Snelle levering Goede kwaliteit Zeer tevreden met mijn schoenen

Snel bezorgd, goed verpakt en prachtige laarzen!

zeer tevreden

Vlot geleverd , goede prijs kwaliteit verhouding , een paar geretourneerd ook dat ging soepel en vlot .

Snelle service en afhandeling

Schoenen waren net te smal.

Ik weet precies welke schoen ik wil hebben. Super gemakkelijk om deze online te bestellen. De schoenen zijn vaak binnen 2 dagen (goed verpakt, geen onnodig grote dozen) binnen.

zeer up to date

Goed aanbod en prima kwaliteit. Helaas nog niets passends gevonden voor mijn wat moeilijke voeten. Wel geprobeerd met steeds adequate en snelle afwikkeling (via verschillende locaties).

Goede en snelle levering

Veel keuze

Ben zeer tevreden, bestel regelmatig; de bestelling, evt retourzending en afhandeling daarvan wordt altijd snel geregeld! En altijd weer blij aks ik de schoenen heb gevonden die mij goed zitten.

Alles top!

Snel, goed verpakt, artikel zoals omschreven

Snelle en correcte levering, keurig!

Heel handig, nooit eerder besteld bij Top Shoe maar omdat ik een speciale kleur laarsje wilde hebben, besteld via Topshoe. Wanneer je de maat weet en ook voorkeur voor merk is het een ideale oplossing om zo te bestellen.

Vlotte levering

Bestelling volgende dag in huis , helaas paste de schoenen niet goed , terug sturen geen probleem .

Altijd perfect

Wordt snel bezorgd, retouren zjin nooit een probleem.

Zeer snel

Zeer goed - snelle levering en zoals besteld wat wil men meer

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein