zeer goed

duidelijk en overzichtelijk na de bestellen. goede informatie over de track&trace. snel geleverd

Topshoe, topservice!

Meerdere keren schoenen besteld, altijd correct. Zeer betrouwbaar.

Super blij met m’n schoenen

Prima services

De schoenen zij.n op 30 5 2025 al retour gedaan tot op heden niets gehoord

Vind dit niet prettig

prima verzorgd.

besteld en op tijd geleverd, sandaal voldoet aan verwachting.

Ik had de schoenen met 2 dagen thuis! Prima dus.

Duurt lang

De schoenen die ik had besteld, waren niet in orde. Te veel kleurverschil. Ik heb ze terug gestuurd volgens jullie richtlijnen en vervolgens heb ik al weken niets gehoord. Ik wacht nog steeds.

Niet in voorraad

Slechte ervaring als je iets besteld en het blijkt niet voorradig. Daar zou toch wat opgevonden moeten worden.

Snelle levering iets mindere service

Ik had op aanraden van de orthopeed xsensible schoenen besteld. Ze werden de volgende dag al geleverd. Helaas toen ik ze aantrok scheurde het lipje van de tong. Toen ik dit meldde werd er gezegd dat ik maar naar de schoenmaker moest gaan en het max 10 euro mocht kosten. Jammer dat er geen andere oplossing was.

Goed product en snelle levering

Het product voldoet aan mijn eisen

Service prima. Retourneren zonder gedoe!

Helaas paste de door mij uitgekozen schoenen door een te hoge wreef niet. Het retourneren van de schoenen verliep zonder gedoe en ook het aankoopbedrag, na aftrek van een gering bedrag, werd per omgaande op mijn bankrekening gestort.

Niet geweldig

Mijn bestelling kwam in prima verpakking. Schoenen helaas te groot. Retourneren ging gemakkelijk. Moest na een tijdje wel bellen om te vragen wanneer ik iets zou horen. Men zou er snel achteraan gaan. Nu inmiddels wel bevestigingsmail gekregen dat de retourzending binnen was en dat het terugbetaald zou worden. Dit is echter nog niet gebeurd.

Supersnel

Alleen jammer dat het andere sandalen waren die ik besteld had en te klein waren,echt jammer

heel goed

eerste paar schoenen besteld; waren te klein en binnen paar dagen geld retour. 2e paar besteld en ook snelle levering. pasten wel. ik beveel nooit aan. ieder moet zijn eigen keuze maken

Slechte aftersales

Erg laat bezorgd, te laat voor mijn wandelweek naar de Alpen waar ik ze juist, ruim op tijd, voor had besteld Telefonisch niet bereikbaar en via mail geen oplossing voor mijn vraag maar eigenlijk alleen bevestiging van wat ik al wist; dat t pakketje onderweg is (maar waar en wanneer ondanks herhaaldelijk deze vraag bleef onduidelijk)

Snel en goed

Snelle bezorging goed voorzien van een retourticket Maar die had ik niet nodig. Blij mee!

Goeie ervaring, de eerste keer van mijn bestelling

Voor de eerste keer bij Top Shoe, sneakers van Durea besteld;keurig, nieuw en op tijd bezorgd! Goeie ervaring!

Prima schoenen

TOP...

Top..

Snelle levering en goed geregelde retourzending.

Prima ervaring.

Ondanks een aantal negatieve reviews schoenen besteld. Deze werden binnen de beloofde termijn geleverd en waren prima verpakt.

Op tijd geleverd, retour ook goed verwerkt

Fijne ervaring. 3 paar besteld en 3 paar terug. Daarna 2 andere paren besteld. Alles op tijd geleverd en de terugbetaling was ook snel geregeld. Van 1 paar kreeg ik geen bevestiging dat hij ontvangen was. Na een mailtje is dat meteen opgepakt en opgelost. Een dikke tien!

Snelle levering, goede producten

Goede communicatie over koop en retourbehandeling. Betrouwbare webshop. Ik ga zeker opnieuw bij topshoe shoppen.

Schoenen besteld en net als een paar jaar geleden netjes binnen 3 dagen ontvangen en niets mis mee. Ik zie veel klachten maar ik herken mij hier totaal niet in. Je kunt dus gewoon bij deze webshop schoenen aanschaffen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein