alles netjes geregeld.

Goede afwikkeling bestelling

Super! Snelle levering. Heel tevreden.

Altijd wel een paar schienen te vinden, omdat veel winkeliers hier aan mee doen. De schoenen waren snel geleverd. 1 paar moest terug, maar ook dat ging vlot. Geld zo terug. Ga zo door!

Mooie webshop

Veel keus snelle levering.

Schoenmode de Rooij uit Dussen, fantastische service.

Schoenen te groot besteld, konden met een telefoontje geruild bij Schoenmode de Rooij uit Dussen. Vanwege de afstand tussen m'n woonplaats en winkel moest het telefonisch. Ik werd zo vriendelijk te woord gestaan en geholpen, echt mijn complimenten. Loop nu op een maatje kleiner en ben heel blij met m'n nieuwe schoenen.

Bestelling geplaatst en schoen binnen 2 dagen ontvangen. Helaas was deze te groot, maar ook het retourneren is vlekkeloos verlopen. Als ik één tip mag geven: het zou goed zijn als je op de website de status (order ontvangen, verwerkt en verstuurd) zou vermelden o.b.v. account of ordernummer. Geeft helderheid en voor mij net een extra bevestiging. Ik heb gewoon telefonisch contact opgenomen en daar kunnen ze je natuurlijk ook prima te woord staan.

Er was een probleem met mijn schoen Maar dat is keurig opgelost Volgende keer zou ik daar ze weer bestellen

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs - kwaliteit

Ik heb nooit mijn bestelling ontvangen, zeer ontevreden!

Ik ben 90€ kwijt want ik heb nooit mijn schoenen ontvangen@

Goede collectie, ruime keus, snelle levering

Goede collectie, ruime keus, snelle levering

Top geregeld

Snel en vakkundig geregeld

Fantastic service and no fuss returns

Quick delivery and very easy return process, rapid refund.

Uitstekend geholpen, zeer vertrouwdbaar en de informatie over de schoenen duidelijk

Veel mogelijkheden over verschillende merken schoenen, goede merken en duidelijk de omschrijving van de schoenen. Snel ook gestuurd. Alles heel fijn.

Goede snelle service

Ik kreeg mijn bedrag van retour heel snel retour. Schoenen die je besteld komen ook heel snel, kortom snelle service!

Sneele vlotte afwikkeling

Helaas waren de schoenen niet geschikt voor mij. Eenvoudige retourprocedure en snel geld terug. Zal TopShoe zeker aanbevelen.

Mooie website. Mooie schoenen. Snelle levering. Keurige verpakking. Heel tevreden.

Lang gezocht naar Romika pantoffels voor mijn vrouw. Uiteindelijk bij TOPSHOE gevonden.

Super snelle levering

Mooie schoenen, zitten heel fijne en snel in huis

Mooie Gabor enkellaarsjes

Bezorging was vlot en de Gabor enkellaarsjes met leopard printje bij de hiel zijn geweldig. Ben tevreden met mijn bestelde artikelen.

Aardige klanten servies .alleen jammer dat als je bestelling geplaatst heb geen bericht Krijgt dat alles in orde is .

Kei mooi en degelijk

Goei materiazl

Slecht

Ik moest mijn sandalen terugsturen, er zat geen retour label bij, dus maar naar de klantenservice gemaild tot nu toe al 2 weken geleden geen antwoord ontvangen. Ik heb ze naar een winkel gebracht 20 km van mijn woonplaats, dus daar beesten ik nooit niks meer

kan beter

Niet zo'n heel goede ervaring. Als je maar 1 schoen toegezonden krijgt kan ik niet zeggen dat ik een top ervaring heb.

Super snel binnen

De ene dag bestelt de andere dag binnen! Super fijn!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein