dik tevreden

alles prima in orde koop zeker weer met jullie

Ze doen wat ze beloven

Alles is keurig geleverd en op tijd.

uitstekend

Helaas pasten de schoenen niet maar zowel het verzenden als het terug storten van het geld was snel en correct geregeld.

Vorrecy

Correcte levering

Slechtste webshop- ervaring ooit!

Verkeerde schoenen ontvangen! En bij het retourneren ervan beweren ze dat dit niet klopt. Natuurlijk niet joh, ik koop schoenen van dezelfde prijs en stuur deze zomaar even op. Hoe onlogisch is dit?! Het lijkt erop dat ze op deze manier de schoenen die ze normaliter niet kwijt kunnen toch op een snicky manier verkopen. Want je bent dan verplicht het bedrag te betalen en sturen je zogenaamd door naar de geschillencommissie!

Topservice! Snelle levering!

Fijne schoenen besteld. Supersnelle levering! Ik ben heel tevreden!

Mijn ervaring is zeer goed

Juist geïnformeerd en snelle levering

Betrouwbaar

Goede, snelle levering, betrouwbaar bedrijf

Alles wordt snel geleverd, ik vind het een betrouwbaar bedrijf met goede merken.

Prima ervaring

Ik heb 2 paar schoenen besteld met het idee dat dat beter is dan 2 paar schoenen bestellen bij verschillende winkels. Helaas kreeg ik 2 zendingen. Zou dat anders kunnen?

prima snel en goed

geweldige service

verschillende soorten schoenen besteld , door verschillende winkeliers geleverd . Jammer genoeg allen retour . Een vanwege de kleur , twee waren net iets te smal en de laatste waren prima , wilde ik ook hier houden , maar toen bleek er een fabrieksfoutje aan te zitten . Dus alles ging retour en al heel snel stond het bedrag weer op mijn rekening . Top organisatie Verder wilde ik info over nog een paar schoenen. Een mail naar topshoe gestuurd en de dag erna had ik al antwoord met een telefoon nummer van de betreffende winkel waar de schoenen te koop waren . Supersnelle reacties . Top

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering, goed produkt

——

Snel, goed en voordelig

Snelle levering op het juiste adres. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Snel geleverd en de schoenen zijn perfect

Topschoenen besteld en geleverd gekregen !

Top shoe is een aanrader! Al vaker schoenen besteld en ga ik zeker weer doen !

Snelle bezorging en veel keus

Ik heb verminderde mobiliteit (vooral moeite met bukken) en ben verrast door de hoeveelheid keus bij TopShoe en het gemak van bestellen. Echt aan te raden! Voor speciale schoenen moet u hier zijn.

Goed en goedkoop

Ik heb 2 paar schoenen met flinke korting gekocht. Levering was prima. Het zou wel fijn geweest zijn om van het verloop van levering op de hoogte gehouden te worden. Anders was het 10 sterren geweest.

gewoon geweldig

Goede ervaring opgedaan , volgende keer weer.

Ben erg tevreden over het product en de snelle levering!

Snel geleverd. Veel keus voor kwaliteit-schoenen!

Duidelijk en netjes en op tijd geleverd

Netjes verpakt en binnen 3 dagen in huis

Snelle levering, ruime keuze

Er is veel keuze op topshoe en schoenen worden vanuit een schoenenwinkel best snel verzonden. Ik ben tevreden met mijn schoenen!