Mooie pantoffels en snelle levering

Ruime keuze uit kwalitatieve goede producten. De levering was snel

Uitzonderlijk goed èn snel

Zeer ruime keus, ook in breedtematen. In een dag na bestelling bezorgd!

Niets aan te verbeteren

Helemaal goed, fijne winkel. Ik zou hier zó weer bestellen.

De schoenen die ik vond via TopShoe zijn perfect en heel goed . Snel geleverd . Voor deel is wel dat ik perfect mijn maar ken .

Geweldig volgende dag de bestelling al binnen

Keurig verpakt ,en snelle levering

Goede service.

Goede service. De schoenen moesten een maat groter. Geen probleem. Zo omruilen. Geld wordt vlot overgemaakt. De nieuwe schoenen zijn er. Zitten perfect.

top shoe is super

Snelle verzending en goed product. ( Laarsjes)

Snelle levering, keurig verpakt en prima tussentijdse informatie

Mijn schoenen werden keurig verpakt, heel snel geleverd. Ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Heel tevreden met mijn aankoop.

Breedte maat M en toch charmante schoenen

Veel keus in goede kwaliteit schoenen. Bestellen eenvoudig en staat ook duidelijk breedtemaat etc bij. Helaas pasten de pumps niet, maar retourneren was ook kinderlijk eenvoudig.

Snelle levering, snelle verwerking retour

Snelle levering. Helaas waren de bestelde laarzen te groot. Na retour sturen de volgende dag mijn geld weer op de rekening.

Fijn en gemakkelijk retour proces

Mijn eerste ervaring met TopShoe was uitstekend. Snel op de keuze van mijn artikel gereageerd door de winkel die het naar mijn adres gezonden heeft. En het artikel doet ook precies wat ik gehoopt had. Dus tevreden over.

Snelle levering en afhandeling nadat ik de schoenen retourneerde

Ik ben tevreden over de correcte service van Topshoe

Fijne webshop, ruime keuze, eerlijke prijzen, snelle levering

Levering op tijd en de schoenen zien er op en top Uit!

Goeie prijs-kwaliteitverhouding! Levering op tijd!

Snelle levering, snelle afhandeling retourneren

Snelle levering van schoenen en bij retourneren duidelijke aanwijziging en snelle geld-teruggave

Toppie

Niks negatiefs te melden

Bestellen ging goed, bezorgen keurig binnen de tijd. Heel positief!

Goede service snelle levering

De eerste paar schoenen waren helaas te groot, dus retour gestuurd. Het retour werd snel verwerkt en ik kreeg heel snel mijn geld terug. Gelukkig waren de schoenen er ook nog in een maat kleiner en deze werden zeer snel en netjes geleverd!

De producten wirdt snel verzonden.

Hele vlotte verwerking en levering

De schoenen die ik besteld had zaten niet goed, dus geretourneerd, binnen twee dagen mijn geld terug. Zeer betrouwbaar en vlot in de verwerking.

Geweldige service

Schoenen waren de volgende dag binnen, heel blij mee!

Topper

Ik had wolky Slippers voor mijn moeder besteld en de volgende dag werden ze al bezorgd

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein