Goede communicatie

Wel jammer dat je retour moet betalen anders had ik weer opnieuw besteld

Snelle verzending

Snel ontvangen en goed geïnformeerd over het bestelproces.

slechte service

Schoenen besteld in maat 39 (127.96) heb altijd maat 39) met korting/actie/aanbieding 91, maar bleken te klein, contact gehad en wilde ruilen voor maat 40, dan kon niet. Moest de schoenen terugsturen (en geld terug) en apart nieuwe in andere maat bestellen. Ook prima, maar moest toen ineens de volle mep betalen (159,99) en niet meer de actieprijs, dat is echt wel gek. Normaal ruil je tegen dezelfde prijs. Had beter 2 maten kunnen bestellen en 1 terugsturen. En toen ik vroeg hoe dat precies zat, kreeg ik ineens geen antwoord meer. Kortom, ik bedenk we wel 2x om nog eens schoenen te bestellen bij TopShoe

Top en snel

Heel tevreden

Altijd leuke schoenen en snelle levering.

Voorbereid door recensies

De schoenen werden snel geleverd maar helaas kapot. Achteraf betalen was dus goed gekozen. Schoenen zijn snel retour gemeld en daarmee was alles klaar. Betaal niet vooruit!

Snel en correct

Geen gedoe

Fijn dat ik op deze manier toch de door mij gewenste schoenen kon kopen.

Prima. Kreeg alleen geen bericht van de winkelier. Alleen van Post. Dus dat was wel een verrassing.

Snelle levering. Retour optimaal geregeld. Geld snel terug. Gewoon zeer goed!

Veel assortiment en snel geleverd

Er is online veel keuze, de schoenen staan goed omschreven en je hebt het snel in huis!

Betrouwbare webshop, goede schoenen

Wat een mooi initiatief: jij bestelt je schoenen online, Topshoe zoekt er de winkel bij. En bij retouren altijd vlot je geld terug

Topshoe veel keus en snelle levering

Topshoe veel keus en snelle levering. Website is gebruiksvriendelijk. Je kunt goed navigeren naar je gewenste artikel. Outletprijzen zijn interessant. Alleen zat er kleurverschil tussen een paar schoenen. Retourneren gaat ook gemakkelijk.

Fout snel gecorrigeerd.

Verkeerde maat ontvangen. Fout snel hersteld. Top.

Prima, snel en goed uitgevoerde afhandeling van mijn bestelling

Goede ervaring met Service TopShoe

Kreeg een ander product dan besteld. Dit werd vlot opgelost door TopShoe.

Teleurstellende ervaring!

Op uw website zag ik een mooie aanbieding van Austrailien schoenen en ook nog mijn schoenmaat! Helaas kreeg ik het bericht dat de bestelling was geannuleerd van uw kant. U kon ze niet meer leveren. Dat was een teleurstelling, alles netjes betaald en krijg te horen dat ze eraan komen, en dan….. Ik was wel tevreden over het snel retourneren van het aankoopbedrag. Met vriendelijke groet, Alex Stoll

Alles prima geregeld

Schoenen waren precies als afgebeeld. Netjes verpakt met heldere beschrijving voor retour.

Schoenen met een flinke korting

Een aantal weken geleden heb ik twee paar Durea schoenen besteld (wijdte K) met flinke korting. De schoenen waren per paar goed verpakt en kon ik al snel ophalen bij het door mij gekozen PostNL-punt. Thuis bleek bij het passen één paar wijdte H te hebben. Het andere paar zat als gegoten. Gelukkig kon ik eenvoudig mijn retour aanmelden via het PostNL-punt.

Snelle en correcte bezorging

Als ik in een winkel mijn schoenmaat niet zou vinden, zal ik zeker de site van TopShoe raadplegen.

Snelle levering, en retour goed geregeld. Helaas schoenen waren te groot.

Mooi aanbod, retour verloopt moeizaam

Heel ruim aanbod voor comfortschoenen en laarzen. Blij dat ik een site vond met schoenen voor mijn voeten Helaas zaten ze toch niet goed hoewel Durea mijn favoriete merk is. Dus retour. Dat blijkt vanuit België toch wel heel omslachtig te zijn. Ik had natuurlijk niet alles heel aandachtig gelezen maar om te retourneren moet je dus of via Bpost of PostNl zelf een ticket aanmaken: dus online bestellen en betalen. De retourkost lag hoog omdat je het naar de schoenwinkel moet terugsturen vanwaar de schoenen komen. Pech voor mij: 2 verschillende schoenwinkels. Ik heb geen problemen met een retour te betalen als dit duidelijk aangegeven staat. Maar een vermelding: retour voor eigen kosten naar adres van herkomst is mij niet echt duidelijk. Vermelding naar het zelf aanmaken van een retourticket zou handig zijn. Nog handiger: het retourticket bijvoegen...andere webshops kunnen dit wel.

Mijn schoenen werden snel geleverd. Helaas was de pasvorm niet goed dus heb ik ze moeten retourneren. Het geld was snel terug. Goede ervaring dus.

Snel geregeld

De bestelling is goed verpakt en snel geleverd

Weg vieze geurtjes

Een fijn apparaat, ik droog er mijn sprortschoenen op na het sporten, mijn (sport) schoenen die uit de was komen en mijn handschoen als die nat zijn. Gemakkelijk in gebruik, voor het drogen van van spullen en het voorkomen van muffe geurtjes, de bijkeuken route nu weer een stuk aangenamer.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein