Erg blij met de schoenen

De schoenen waren nog mooier dan ik had verwacht, snelle levering

Vlotte levering.

Goede omschrijving van het artikel en een snelle levering.

Makkelijke retour en terugbetaling

Bij topshoe vind je ook schoenen in minder gangbare maten, dat is heel fijn, en hopelijk wordt de collectie verder uitgebreid. Vooral voor smalle voeten is er bij veel winkels te weinig keuze. De service is prima.

Betrouwbaar, overzichtelijk en snel

Heel blij met mijn nieuwe Greve schoenen. Via Kamsma Schoenen Wolvega geleverd. Overzichtelijk bestelproces en zeer vlot geleverd. Topshoe.nl levert schoenen via meer dan 90 lokale schoenenwinkels. Een goed idee lijkt mij en het is mij erg goed bevallen. Aanrader, voor herhaling vatbaar. Ik zag dat mijn lokale (goede) schoenenzaak ook via topshoe.nl levert.

Topsysteem, heel gemakkelijk je schoenen te vinden en te bestellen

Vlotte levering en het gewenste merk en de maat gemakkelijk te vinden

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe schoenen alles ging goed vanaf het plaatsen van de bestelling tot aan levering

Schoenen zijn snel geleverd en zitten perfect

Snel

Snel en goed verpakt geleverd. Helaas schoenen retour omdat niet helemaal naar wens pasten. Retour eveneens snel en netjes afgehandeld. Helemaal Top!

goede service

Heb Durea schoenen gekocht was bekend met dit merk ,maarik draag steunkousen en nu schuif ik niet zomaar naar binnen heb schoenlepel en af en toe hulp nodig ,heb een halve maat groter gekocht normaal 37 K en nu heb ik 371/2 gekocht .D binnenvoering is ietwat stug wat kan ik hieraan doen? Ik had er al rekening mee gehouden dat dat kan gebeuren vandaar een halve maat groter. Verder lopen ze heerlijk. Vr groet c van Veen

De naam zegt het al....Top!

Top geregeld, zowel bestellen als retourneren.

Schoenen als verwacht en voldoen prima

Verrassend wat ze kunnen vinden !!

Ze krijgen het voor elkaar om de juist sneakers te vinden. Top!!

Goede merken en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Overzichtelijke website. Heb ‘moeilijke’ voeten maar ook voor mij redelijk aanbod.

Geweldige winkel.

Heb er al vaker schoenen besteld en ben een zeer tevreden klant. Altijd super snelle levering. Echt een aanrader.

Prima levering

Fijne overzichtelijke website, netjes verpakt en snelle levering inmiddels meerdere keren gebruik van gemaakt

Prima, snel en goed geregeld!

Prima, snel en goed geregeld

Paar minder mooie recensies gelezen maar gezien de ruime keuze in betalingsmogelijkheden besteld. Woensdagmiddag besteld, vrijdagochtend in huis. Top! Precies als op de site, lekkere aanbieding, helemaal tevreden!

Binnen 2dagen in huis en goedkoper dan een officiele website (merk) en zelfde qualiteit.

Snel geleverd en retourzending ook goed geregeld.

Ik bestelde Giesswein pantoffels. Deze werden snel geleverd helaas een voor mij te kleine maat. Na het retour zenden werd het betaalde bedrag ook weer snel geretourneerd. Heel goed geregeld dus.

Snelle levering, maar wel verkeerd

Rohde slippers besteld, maat 36. Toen ik de slippers ging dragen, doos al weg gedaan, bleek 1 slipper inderdaad maat 36 en de andere maat 38. Ik baal hier echt van

Top Shoes

Heel veel keus uit mooie sneakers . Altijd snel bezorgd en als nodig mocht zijn simpel retour!

prima ervaring

mijn schoenen werden keurig verzorgd ik was erg blij, heb vaak hassia in de winkel gekocht. kan helaas niet meer goed lopen. dus ik ken dit merk.

Bestelling snel geleverd en makkelijk retour gedaan.

Bestelling is heel snel geleverd. Schoen was heel mooi, maar helaas te groot. Ik kon het heel makkelijk retourneren.

Schoenen niet beschikbaar, blijf maar verzoeken om reviews ontvangen

Bestelde schoenen waren toch niet beschikbaar. Blijf maar mails ontvangen of ik review wil schrijven. Bij deze, ik raad Topshoe niet aan.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein