Goed en snelle levering

Snelle levering en ook wat retour gedaan. En geld ook snel terug ontvangen.

Snelle en correcte levering

Wanneer je weet welk merk schoen en maat je het liefste draagt, dan heb je bij TopShoe meer keuze, dan alleen die 1 of 2 paar die de plaatselijke winkelier in jouw maat heeft.

Blijkbaar verkopen ze via topshoe.nl vanuit zo'n 90 fysieke winkels, mijn paar schoenen werd opgestuurd vanuit een winkel bij ons in de provincie. Ik schrok even toen ik kort na de bevestigingsmail een mail kreeg dat de bezorging was uitgesteld, maar lag hem aan POSTNL blijkbaar. Met 1 dag vertraging alsnog in huis.

Schoenen waren niet goed had zo mijn geld terug. Bij veel bedrijven moet je veel langer wachten. Dus , top

goede service

Snel geleverd. Retourlabel erbij, ik had een extra besteld om te kunnen kiezen. Retour hoef je niet eens aan te melden. Heel blij met de bestelde schoenen.

Goede service!

Goede site met ruim assortiment. Kende ze nog niet dus was beetje huiverig om hier te bestellen, maar tegendeel is waar! Snelle levering en ook weer makkelijk te retourneren. Vriendelijk personeel dat makkelijk te bereiken is via de klantenservice.

Fijne pantoffels

Ik had deze al eerder, mijn maat 42 is vaak voorradig in de kleuren die ik wil. Bij TopShoe genoeg keus

Mooie schoenen en snel in huis !

De schoenen zijn mooi, betaalbaar en ze waren snel in huis. Dus prima !

Ik wacht nog steeds op terugbetaling

Geen bevestiging van ontvangst en geen terugbetaling.

Een correcte zaak

Ik had mijn schoenen besteld, maar helaas ze paste niet, ik kon ze makkelijk terug sturen met het retouradres dat erbij zat. Ook mijn geld had ik weer vlug op de bank staan. Chapeau TopShoe een netjes gewerkt, bedankt daarvoor.

Snelle levering, snelle terugbetaling

Prima webwinkel

Matig

Had schoenen gekocht van Asics,heb daarin altijd 43,5 maar deze vielen een stuk kleiner dus teruggestuurd en ff gebeld voor een half maatje groter,moesten ze ineens 64 euro duurder kosten ,vind ik wel erg klantonvriendelijk gr kiepel.

bestelde en betaalde artikel bleek zgn. niet voorradig

Schoenen besteld en betaald. Bleek niet geleverd te kunnen worden terwijl het nog wel steeds op de website te koop staat. Positief punt is dat terugbetaling redelijk snel verliep. Mijn eerste ervaring met tooshoe is tevens de laatste.

Schoenen niet leverbaar, op de site waren ze wel leverbaar

Schoenen niet leverbaar terwijl op de site ze wel leverbaar zijn

geweldig

Snelle levering en bij retourzending zeer snel geld terug

Goeie levering

Mooie schoenen

Snelle levering van een goed product. Moest retour omdat het te klein was. Volgende keer beter.

Snelle en goede service

Snel goeie koop en top kwaliteit product

Kwam toevallig op deze site, sprak mij aan alles klopte. Op de gok besteld. Dit blijkt een toporganisatie te zijn

Hele fijne web winkel

Terug sturen ging heel makkelijk schappelijk prijs. Het wijst zich van zelf

Perfect geleverd

In het weekend besteld en maandag al in huis

Goede ervaring

Goede en correcte aflevering op tijd afgeleverd

Helaas niet heel positief

Bestelde tas kwam snel maar was kapot. Winkelier reageerde uitstekend en snel terug gestuurd. Geld snel weer op de rekening. Toch maar een paar sterren omdat bestelde artikel niet verzonden had mogen worden.

Fijne winkel

+ Assortiment + Prijs/kwaliteit + Bezorging +Verpakking