Goed georganiseerd.

Het retourneren van mijn schoenen was heel makkelijk. Duidelijke aanwijzingen en een snelle afhandeling

Snel gevonden, vlot geleverd

Handige selectie tool, je ziet snel wat je zoekt.

gewoon goed.

Vlotte bestelling en ook de levering.

Niet goed

Schoenen besteld die op voorraad zijn en dan een half uur later een annulering krijgen omdat het niet op voorraad is. Heel slordig!

Laarzen besteld, helaas twee verschillende in de doos (ster minder), retour aangemeld, werd daarna snel afgewikkeld en ook snel het geld teruggestort. Prima!

Zeer snel en goed geleverd

Ik probeer contact te krijgen,maar heb alléen een digitale medewerkster gehoord!

Ik moet een artikel terugsturen,helaas zijn de schoenen te smal.Ik verwacht een tetourlabel,maar krijg géén contact.De codes werken niet,heb er wel 10 gehad.Ik word er moedeloos van,hoe kan ik mijn artikel verzenden? Het afhaalpunt is 3 km bij mij vandaan,ik moet er per taxi heen,kan het ook thuis afgehaald worden? Graag antwoorden wat ik moet doen! Eva Snijders-van der Heiden Mijnsheerenland 0651086261

Prachtige wandelschoenen voor dames . snelle levering. Bedankt.

Goede, vriendelijke service

Fijne, uitgebreide collectie van kwaliteitsschoenen dankzij lokale schoenwinkels in het hele land.

Goede service, ook bij teruglevering!

Schoenen waren niet helemaal mijn smaak. Gratis teruggestuurd en het geld stond binnen twee dagen weer op mijn rekening! Zonder gezeur. Heel fijn!

Goed en snel

Super service

Laarzen snel geleverd en netjes ingepakt top!!!

Perfecte service

Het verliep allemaal zeer goed en vlot!

Prima geregeld, snelle levering goed bedrijf

Gewoon top

Ik heb Australian schoenen besteld, de afbeelding kwam precies overeen met de site. De levering was correct en de doos was goed verpakt in nog een doos. Complimenten!

prima!

Snel en goed verpakt

Meteen de juiste schoenen gevonden ! Mijn vader van 92 jaar is er blij mee.

Meteen de juiste schoenen gevonden, mijn vader van 92 jaar is er blij mee! Regelmatig laat hij weten dat deze schoenen een zool hebben die veren .

Snelle levering, schoenen net als op foto

Snelle levering en schoenen net als op foto,prima!

Degelijke nette slippers

Loopt goed en voelt stevig

Snel en correct

Snel en correct

Vlotte levering

Vlotte levering. Prima durea schoenen.

Zeer snelle levering!

Goed product, communicatie over levertijd kan beter

Goed product, communicatie kan beter

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein