Snelle levering. Zeer tevreden

De door mij bestelde schoenen werden snel en probleemloos geleverd Daardoor zeer tevreden

Bestellingen meermaals geannuleerd

Eerste bestelling na meerdere dagen pas geannuleerd. Tweede bestelling nogmaals geannuleerd dag later. Geen opgaaf van reden.

Goede levering

Het is wel een gok als de schoenen breedte goed Maar jullie hebben een goede service.Top vriendelijke groet

Mijn ervaring is heel goed. Koop al mijn schoenen via TopShoe

Mijn ervaring is heel goed. Netjes verzorgd en op tijd geleverd.

zoals beloofd

ik bestelde durea schoenen in mijn maat en enkele dagen later had ik ze al thuis.

zeer te vreden

Na haperend bestelproces tevreden

Bestelde sneakers werden buiten mij om gecanceld. Na contact alsnog snel verzonden. Goede prijzen en service.

Snel geleverd goed verpakt goede service

Goede site en snel geleverd!!

Prima en snelle service

Snelle service en vriendelijk. De schoenen precies wat ik zocht. Alleen bij Postnl was het pakket 10 dagen zoek. Gelukkig toch nog af kunnen halen.

Er werden andere slippers geleverd

Het bestelnummer klopte, maar ik kreeg andere slippers dan er op de foto stonden.

Bestelling snel geleverd. Goede informatie om de levering te volgen.

Zeer tevreden klant.

Ik ben een zeer tevreden klant die steeds goed geholpen word. Ook nadat 2 pakketten met schoenen gestolen waren voor de voordeur. Vriendelijke mensen en ze helpen je erg goed. Ja een aanrader. Ook heb ik zelf erg brede voeten en in wijdte maat K is er haast niks leuks te vinden maar bij TopShoe wel.

Heel veel keus.

Aan schoenen geen te kort, volop keuze, makkelijke en overzichtelijke site, snel geleverd en ook met retour geen problemen, alles goed en netjes afgehandeld.

Voor de eerste keer besteld,dit ging heel makkelijk. Snelle levering en 1 paar slippers paste niet, teruggestuurd en heel snel afgehandeld allemaal. Zeker voor herhaling vatbaar om daar wat te kopen.

Keurig ingepakt. Geen gedoe met retourbonnen downloaden en printen.

precies wat ik zocht

ik had dit model in een speciale zaak gevonden maar ze hadden mijn maat niet meer. geen probleem: op topshoe gevonden en besteld! past perfect

Snel en correct geleverd!

Prachtige schoenen op fijne webwinkel

Op zoek naar Pikolinos kwam ik op deze site terecht. Veel keuze en nette prijzen. Pluspunt is dat ze ook naar een Servicepunt versturen

Komen afspraken na

Snelle en goede service

Prima service!

prima , levering zeer snel en goed verzorgd

zie hierboven

Zeer snelle bezorging, uitmuntend verpakt.

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke retourzending opties.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein