Vlotte afhandeling van bestelling

Vlotte afhandeling bestelling, maar mijn voornaamste reden om deze Rohde-pantoffels bij Topshoe te bestellen is omdat zij als enige webwinkel maat 35 (die vallen als 36) in het assortiment hebben.

Mijn schoenen nooit ontvangen

Waar zijn mijn schoenen?

Geen enkel probleem en snel geleverd!

Heel goede service

De bestelling wordt snel geleverd

Hele goede service

Mijn ervaring is dat alles perfect is gegaan.

Snel

Fijn om thuis op je gemak schoenen te kunnen passen

Na ruim 2 weken heb ik mijn geld nog steeds niet terug!

Van de 3 paar dure schoenen die ik bestelde is maar 1 paar geleverd. De andere 2 paar zijn "ergens onderweg" zoekgeraakt bij PostNL. TopShoe geeft al 2 weken aan dat eerst het onderzoek door PostNL afgerond moet zijn en het pakket officieel vermist moet zijn, voor ze mij kunnen uitbetalen. Het gaat in totaal om meer dan 500 euro die ik kwijt ben... Inmiddels is TopShoe ook niet meer telefonisch te bereiken, ook al wegens grote drukte. Heel erg slechte service!!

Helemaal top

Mooie schoen, heel snel geleverd

Volgende dag in huis. Pefecte service en de schoenen zijn geweldig voor een meer dan geweldoge prijs. Ik kom graag terug.

uitstekende service

Mooie schoenen gekocht, maar helaas te groot. Probleemloos geretourneerd. 8 november geretourneerd & op 9 november niet alleen bevestiging van ontvangst, maar ook mijn betaling terug gestort! Super!

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering.

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering.

All good

All good

Prachtige schoenen, binnen 24 uur in huis. Zorgvuldig verpakt.

Snelle afhandeling met retour

Snelle levering en prettig als er iets retour moet dat je op meerdere plaatsen retour kan doen.

Topshoe = Topbedrijf!

Zeer goede service en levering. Chapeau!

Snelle reactie (bank) bij teruggave

Fijne webwinkel dat doet waar het voor staat: top shoe!!

Mooie Durea enkellaarsjes besteld en gekregen echter ze waren niet goed qua breedte. Snel vond ik de juiste breedte bij een ander paar Durea laarsjes en de eerdere bestelling geretourneerd. Twee dagen later stond het betaalde bedrag alweer op mijn rekening. Zo kan het dus ook: helemaal tevreden!

Duidelijke website, goede producten, snelle levering, goed verpakt!!!

Vlotte levering, maar ook het retourneren en terugbetalen ivm andere maat verliep soepel, fijn!

Zeer tevreden.

Snelle service!

Binnen 2 a 3dagen geleverd

Snel geleverd! Maar na 1 schoen te passen was t niet mijn type schoen. Gelijk terug gestuurd zonder problemen en zeer snel m'n geld retour gestuurd! Das pas snelle service !

zeer goed geregeld

snelle levering, en bij retour snelle afhandeling

Uitstekende service

Veel verschillende merken van schoenen en snelle levering. Erg blij mee.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein