Duidelijke website, snelle verzending en goede communicatie, top!

Goede service en snelle levering

Snel en volgens bestelling

Beautiful shoes

Great service. Ordered my brother who stays in Lemmer shoes all the way from South Africa.

Snelle verzending en afhandeling

De verzending was goed te volgen. De schoenen waten toch niet wat ik verwacht had. Binnen een dag was dat al afgehandeld.

goed en snel geleverd.

duidelijke site. produkt werd snel geleverd.

Goede levering

Mooie kwaliteit schoenen voor een schappelijke prijs.

snelle bezorging

Prima Hartjes schoenen met dubbele ritsjes, gemakkelijk aan te doen zonder de veters los te maken

helemaal goed

De sandalen gekocht die ik al eerder had, nu in een nieuw kleurtje. Perfecte site, snel geleverd, alles top. Het concept is heel prima. Mijn vaste schoen-winkel is aangesloten bij hun, dus ik kijk rond voor inspiratie op de site, ga gezellig passen in de winkel, en stel mijn maat of kleur is net weg..... is de site er nog. Mooi bedacht, goede extra service.

Keurig op tijd geleverd Inhoud goed verpakt Kwaliteit van product in orde

Bestelling snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niet klantvriendelijk en dubieus

Op 9 september heb ik een paar enkellaarsjes besteld met korting voor € 123,47. Op 11 september ontvang ik een mail dat de schoenen niet leverbaar zijn en dat het bedrag teruggestort wordt op mijn rekening. Op 13 september staan de enkellaarsjes weer online beschikbaar (in alle kleuren en maten) maar wel voor een bedrag van € 189,95. Dit gemaild naar Topshoe met het verzoek dat ik de laarsjes alsnog wil ontvangen maar wel voor het bedrag van mijn bestelling. Hun antwoord: “Bedankt voor uw bericht. Wij betreuren het ten zeerste dat de door u bestelde schoenen helaas toch niet leverbaar bleken te zijn. De TopShoe-winkeliers zijn met hun kassasystemen gekoppeld aan het voorraadsysteem op TopShoe.nl. Ze zijn verplicht deze elke uur te uploaden, zodat er een juiste weergave van de voorraad op onze website wordt getoond. Helaas kan er een enkele keer een kruising voorkomen tussen de werkelijke voorraad en de voorraad op TopShoe.nl, op het moment dat er een paar verkocht wordt in de fysieke winkel van de winkelier.” Wat een onzin, ze hebben gewoon de prijs weer verhoogd naar de oorspronkelijke prijs! Niet klantvriendelijk, niet eerlijk en dubieus!

Duidelijke website, veel keuze, veel korting, retourneren heel vervelend.

Dit was mijn eerste bestelling, hier gedaan omdat ik in winkels niet kon vinden wat ik nodig heb. De bestelling kwam heel snel, en ik had van tevoren de retourvoorwaarden goed gelezen, er werd nu een bijdrage gevraagd bij elk te retourneren pakket. Wat ik niet verwachtte, was dat de bestelling niet 1 pakket was, maar meerdere, van allemaal andere verkopers. Maar, je kunt ook in de aangesloten winkels terugbrengen, dus toog ik naar Hafkamp Zeewolde met 9 dozen. Ík kom wat dozen inleveren', zei ik lachend tegen meneer Hafkamp, die buiten op het muurtje zat. 'Ja, of je brengt ze naar de Bruna', was het antwoord. 'Nee, ik kom ze hier inleveren', anders moet ik veel verzendkosten betalen. 'Of ik ze nu naar de Bruna brengt of jij dat doet, ze moeten toch daarheen, was het antwoord. 'Ik kan ze bij u inleveren', zag ik op de website, 'u bent hierbij aangesloten.' Hij was het er niet mee eens, maar ik mocht mee naar binnen, waar hij ging bellen naar Topshoe en ik gelijk kreeg. 'Je moet ook geen schoenen online bestellen', kreeg ik toen te horen. Of ik dan op zijn minst geslaagd was, was de volgende opmerking. Nee, ik was niet geslaagd. Wat voor probleem ik met mijn voeten had, want hij had er wel schoenen voor. En jawel, daar kwam de nieuwe collectie Xsensible voor mijn neus. Dezelfde collectie die me ook in de Hafkamp winkel in Almere door de strot geduwd werd, door een verkoopster die mijn 'nee' niet wilde accepteren en me op mijn eigen schoenen ging wijzen, want die leken op de Xsensible en daar was ik ook tevreden mee, dus... Waarschijnlijk ga ik dus niet meer bij Topshoe bestellen omdat ik geen retourkosten per in los pakket wil betalen, en anders de keuze heb uit twee Hafkamp winkels, waar ik me twee keer vernederd voelde.

Heel fijn winkelen bij jullie

De keuze was ruim , het bestellen ging vlot en de levering snel . Rockport is een degelijk merk .

Super goed

Goede snelle service

Alleen paste de schoenen niet

Al 2 x eerder deze schoen gekocht . Maar deze paste niet . Dus stuur ik ze terug

Zal zeker vaker bij top shoe winkelen

Supersnelle levering, en als de terugbetaling net zo snel is dan is Top shoe een aanbeveling waard

supersnel ge.leverd

Zoals steeds, supersnel geleverd in de juiste maat.

Correcte en snelle levering

De schoenen die ik besteld had, werden snel en netjes verpakt afgeleverd op mijn ophaalpunt.

Veel keus, snelle levering & goede service

Er is veel keus. Persoonlijk ben ik erg blij met het aanbod wijdtematen. De schoenen worden snel geleverd en ook retouren worden snel afgehandeld.

Prima, goede prijs en snelle levering

Prima kwaliteit schoenen voor een mooie prijs.

Bestelling geplaatst en snel bezorgd.

Snel en betrouwbaar

Goed product. Makkelijk.

Prima snelle service van hele mooie schoenen voor een scherpe prijs!

Zeer tevreden!

Buizerdlaan 6