Prima!!

Netjes en snel geleverd !!

Goede beschrijving, snel verzonden, goed verpakt.

Mooie slippers, alleen jammer dat ze niet van leer zijn, dit zweet wat meer.

Product zoals beloofd

Snelle levering ook! Top!

slen geleverd.

Groot !assortiment en snel geleverd. Prima verkoper.

De bestelling was goed en duidelijk, alleen dat de schoenen ergens anders vandaan kwamen was niet echt duidelijk!

Uitermate snel en netjes!

Topshoe is voor mij een ontdekking in de webshopwinkels, snel, netjes en makkelijk!

Prima ervaring

Makkelijk en 1 paar gehouden, 1 paar teruggestuurd. Snel mijn geld terug.

Prima geregeld.

Eerst bestelde maat was te klein, retour gedaan, prima geregelde makkelijke werkwijze. Je hoeft niet eerst aan te melden of etiket uit te printen. Het zelfklevende retouretiket zit er bij in. Makkelijke verpakking wat opnieuw dichtgeplakt kan worden. Nieuwe maat besteld en snel weer geleverd.Ook via postmail retourpakket te volgen en bericht dat het pakket afgeleverd was. Top geregeld.

Snelle levering goede prijs kwaliteit en netjes op de hoogte gehouden van verzending

Kon niet beter!

Ik had heel lang overal gezocht naar mijn lievelingsmerk-schoenen. Nergens meer te koop. Tot ik TopShoe ontdekte. Ik bestelde twee paar schoenen en kreeg ze de volgende dag al tegelijk binnen! Ik ben er zó blij mee!

Wrong product delivered but shipping cost deducted!!!

I ordered a pair sandals for men as present for my brother, but I received a pair of women shoes!?! Too bad the ordered had been fully paid. I called Topshoe Customer service and they only gave solution that I need to make a new ordered without waiting for the refund. I directly open their website to make a new order, but the same sandals are not available anymore. I called them again and clearly mentioned I want the product and not the refund. But they refund my money and deducted shipping cost--while the mistake is not from customer side!!! I WILL NEVER BUY AGAIN FROM TOPSHOE.NL

Kreeg gedragen schoenen

Ik heb een paar schoenen besteld maar de zolen(witte) waren vies. De schoenen waren duidelijk gedragen en niet binnen op een schone vloer of vloerbedekking. Dat verwacht je niet als je nieuwe schoenen besteld, ook niet als ze afgeprijsd zijn. Dat viel me erg tegen.

Snel en correct geleverd

Voor mij is dit een prettige manier van schoenen kopen. Omdat ik weet welk merk, maat en breedte (meestal) goed past, heb ik hierdoor meer keuze dan bij de plaatselijke schoenwinkel.

Keurige service en levering

Levering keurig op tijd verzorgd. Na levering vielen de schoen mij tegen maar dat had niets te maken met de levering maar met mij keuze. Ook retourneren was netjes verzorgd.

Helemaal blij

De bestelling kwam een dag later met post.nl Zo perfect.

Prima ervaring

Goede kwaliteit prijs verhouding. Keurig bezorgd op de afgesproken tijd. Goed product en goedkoper dan elders.

Mooie sneaker met verschillende kleuren

Alles verloopt vlot en volgens de afspraak

snelle service

groot aantal merken en regelmatig aanbiedingen

gemakkelijk, efficient en betrouwbaar

Gemakkelijk omdat je in veel schoenwinkels tegelijk kijkt Efficient, vandaag besteld volgende dag in huis (behalve weekenden) Betrouwbaar, tot nu toe enkel goede ervaringen!

Prima webshop

Snelle levering en snelle afhandeling van de retourzending. Keuze in betaalmogelijkheden en duidelijke communicatie.

Tevreden klant!

Vlotte levering en prima prijs.

Teleurstellend

Het winkel model gekregen, groot kleurverschil. Klacht wel goed afgehandeld

Slecht wat je besteld klopt niet

Schoenen gekocht van het merk gabor met breedte maar h. Nou dat klopt niet zijn erg smal

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein