Helemaal goed

Snelle en correcte levering

Heerlijk,om op deze manier schoenen thuis te kunnen uitzoeken!

Zeer snelle levering!

Bestelling volgende dag in huis. Super!!!

Snel, en fijn dat mijn goede schoenen uit een gewone winkel komen.

Het valt, met maat 43, niet mee goede schoenen in de opruiming te kunnen. Door de werkwijze van TopShoe kan dat wel. De schoenen waren binnen een dag binnen. Ik ben er heel blij mee.

Perfect!!!!!!

Perfect. Hele snelle levering! Keurig verpakt. Ik ben heel tevreden.

Snel en correct!!

De schoenen en levering voldeden aan de verwachtingen

heel goed

alles verliep prima

zeer goede service. afterpay is prettig. snelle levering.

Breedtematen niet / onduidelijk aangegeven

Ik heb brede voeten en wolky zit altijd prima Maar was niet op de hoogte dat er ook breedte maten zijn… De sandalen zijn mooi , maar vallen erg klein ik heb ze ingespoten om ze sneller uit te lopen. En ontdek opeens dat er een merkje in staat met C …dat is een breedte maat!!!! Ik was dus te smalle schoenen aan het uitlopen met mijn brede voeten…. En doordat ik ze heb gebruikt kunnen ze niet meer retour erg jammer. In advertentie kon ook later niets vinden dat het om smalle sandalen ging. Erg jammer ben nu op zoek naar iemand in omgeving met maat 40 C die de Sandalen mooi vindt. Ik ben wel erg teleurgesteld…Tonna Bij vraag over aanbevelen : ja , want zijn mooi maar NEE omdat het er niet bijstond dat het om smalle schoenen ging

Zolen van slipper zaten los

De zolen van de slipper zaten los.. heb ze maar gelijmd

Aanbeveling

Snel besteld, snelle bevestiging, snelle levering. Een 10 voor Topshoe.nl

Een goede communicatie, snelle levering. Top schoenen.

Prima. Snelle levering, goed verpakt

Heel goede ervaring

Top service.

Snelle levering. Verpakking top.

Sneel levering! Nog nooit problemen gehad.

super goed ,dik tevreden

super snel geleverd, echt top

Uitstekend!!!!

Duidelijke site; zeer snelle verzending! Top!!

Super, altijd oké

Mooie schoenen, goede site om te bestellen en snel geleverd

Goede product, snel en correct geleverd

Na mijn bestelling kreeg ik direct de bevestiging ervan. De schoenen die ik besteld had werden snel en netjes geleverd. Ben zeer tevreden over TopShoe!

Correcte levering.

Snelle levering, schoenen netjes verpakt.

Prima en snel geregeld

Makkelijk te bestellen en prima snelle bezorging

Snel en correct

Offline schoenenwinkels zijn verenigd in topshoe. Een goed initiatief, betrouwbaar en snelle levering! Ik ben blij met mijn schoenen!

Veel keus en prima service

Tja, wat kan ik zeggen, schoenen besteld, prima prijs, snel geleverd en goede communicatie. Tevreden klant!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein