Alles voldeed honderd procent aan mijn verwachting!

Positief

Altijd nette en snelle levering Schoenen goed verpakt

Ik heb Birkenstock teenslippers besteld bij TopShoe. Ten eerst waren ze heel veel voordeliger dan bij andere webshops. Werd keurig thuis bezorgd. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen want ze zijn aanzienlijk goedkoper dan bij andere webshops.

uitstekend

Zoals het hoort

Best genoch

BEST GENOCH

Geweldige service

Product werd snel geleverd.Mijn probleem snel opgelost

Goede ervaring met TopShoe.nl

Goede ervaring. Snelle bezorging.

Heel netjes!

Het was mijn eerste ervaring met Topshoe en zeker niet de laatste. Alles keurig verpakt met een kaartje erbij en netjes volgens afspraak, zo hoort het!

Topshoe is top

Mooie slippers van Gabor gekocht, veel goedkoper dan bij anderen. Heel veel keuze, duidelijke website, veel bekende merken. De volgende dag al in huis.

prima webshop

snelle levering en snel geld terug na retourzending

Mijn eerste ervaring met TopShoe maar voor herhaling vatbaar !!!

Uitstekend , zorgvuldig !!

De helft van de bestelling werd geleverd

Jammer dat de helft van de bestelling werd geleverd. Ik begrijp niet dat als men iets aanbiedt men het niet ( tijdig) kan leveren. Het geld werd wel teruggestort maar dat is verder logisch.

Tevreden

Ik heb pijnlijke voeten en ik kan niet alle schoenen dragen ik draag altijd DUREA schoenen vetersandalen minder pijn aan mijn voeten zeer tevreden

Wel reaktie op mail, maar nog steeds geen schoenen

17 juli besteld, maar nog steeds geen schoenen, waardeloos, hier bestel ik niks meer

Hele goede service, snelle levering!

Snelle levering is top

Nergens anders de bestelde schoen kunnen vinden maar wel via jullie site!

Top shoe doet zijn naam eer aan met Topservice en goede schoenen

Werd persoonlijk gebeld door Bas Zwerts uit Oisterwijk dat de bestelde schoenen en dag later zouden komen. Geweldige service. Dank Bas!

Snelle service, goede levering

Nvt

Niet meedenkend

Verkeerde maat opgestuurd gekregen, en toen verkeerde werkwijze meegekregen. Uiteindelijk bij andere webshop zelfde besteld.

Onbetrouwbaar

De bestelling die ik in solden plaatste werd even later zonder uitleg geannuleerd. De schoen die ik besteld had stond nog steeds gewoon online aan dezelfde, verminderde prijs. Ik heb het dan nogmaals geprobeerd. De bestelling werd opnieuw gewoon geannuleerd. De schoen bleef beschikbaar aan dezelfde prijs.

Niets op aan te merken. Mijn schoenen werden op tijd geleverd.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en leuke prijzen en snelle levering

Artikel was niet op voorraad

Geen mening ivm het bestelde artikel niet op voorraad was. Retour betaling was wel vlot

De bezorging was waardeloos

Ik had aangegeven dat het op een bezorgpunt afgegeven kon worden. Er was geen fatsoenlijke mogelijkheid het pakket te volgen en later bij het bezorgpunt kreeg ik te horen dat men het daar niet af had mogen geven.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein