Heb al meerdere keren schoenen besteld en het gaat altijd geweldig.Levering vlot .Altijd alles perfect

Was op zoek naar goede slippers, bij Topshoe gevonden. Gelijk maar 2 paar besteld. Snelle levering.

Gewoon goed

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Geen info over bestelproces

Geen bevestiging van bestelling en verzendproces ontvangen. Pas na versturen mail kreeg ik bericht dat de schoenen zouden worden verzonden. Schoenen zelf verder oké. Prijs aan de hoge kant.

Graag vermelden welk om welk product het gaat. Ik krijg zoveel mails voor een beoordeling

Vlotte levering makelijk retour vind als minpuntje de verpakking kan hem moeilijk open krijgen een paar jaar geleden vond i gemakkelijker.

Gijs schoenen!

Ik kijk altijd voor Gijs schoenen op het internet. Ik vul merk, maat en wijdte in en heb dan veel keus.

Snelle nette levering.Top

Correcte levering!

Vol lof, sinds 4 jaar draag ik enkel de schoenen van Solidus!

Lokkertje

Schoen voor leuke prijs in de aanbieding. Besteld en binnen korte tijd mail ontvangen dat het niet leverbaar was. Dat zou je goede klantenservice kunnen noemen of misleiding.

Snelle levering, prima!

Zeer tevreden, snelle levering. Voor herhaling vatbaar

Prima, snel geleverd. Helaas te klein. Geld binnen 24 uur terug. Prima geregeld.

Goede prijs en snelle levering

De sandalen waren voordeliger bij TopShoe dan bij andere winkels. En ze werden heel snel geleverd, fijn!

Zeer betrouwbaar

Veel deelnemende schoenenzaken, waardoor veel keuze, duidelijk overzicht van voorraad, retourzending uitstekend geregeld, kortom een betrouwbare website.

top snel en goede verpakking

gewoon snel

Prima shop

Toevallig kwam ik op deze site omdat ik schoenen zocht die niet of nauwelijks nog te krijgen waren. De prijs was nogal concurrerend, dus ik waagde de bestelling aan. Geen spijt van.

Keurige communicatie en prima levering, mooie schoenen

Toppie

Goede site, duidelijk; alles prima

ten goede maar

Het was een goede ervaring ondanks de slechte en ongelukkige bezorgmethode

Prima levering, mooie schoenen.

Ik ben al een tijd op zoek naar vlotte sandalen waar mijn steunzolen in kunnen. Gevonden bij TopShoe. Geweldige keuze aan schoenen.

Top top top

Alles snel snelle leveringen

Goeiemorgen snelle service

Mijn schoenenwinkels waren heel snel bezorgd, helaas niet wat ik zocht dus teruggestuurd wat heel snel verwerkt was. Groot assortiment en snelle en goeie service dus.

Snelle levering, trage terugbetaling

Na retour duurt het super lang voordat betaling wordt teruggeboekt. Heb 16 juli retour verstuurd en 29 juli is bedrag nog niet ontvangen.

Prima communicatie , netjes verpak geleverd

Snelle levering, goede afhandeling

Prima service. Dag erna al de levering. Retour ging prima. Levering nieuwe maat ook weer snel, discreet en correct. Netjes verpak.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein