Het had beter moeten gaan, jammer !!!!!!!

Er werden door Uw firma te veel fouten gemaakt.

Duidelijk en snel

Kende topshoe niet dus was verrast dat je de prijs verschillen zo kon zien Na besteld te hebben werd deze de volgende dag al bezorgd Dus top

Vlot, eventueel retourneren is ook goed geregeld

Producten van Nederlandse schoenenwinkels

Eerste ervaring niet best

Website was niet goed bijgewerkt en bestelde producten waren niet meer leverbaar.

Snelle en prima levering

Voorraad klopt niet

Meerdere schoenen in verschillende maten besteld die in voorraad stonden, maar na bestelling toch niet op voorraad blijken te zijn. Enkele dagen na bestelling bericht daarvan en annulering van dat deel van de order. Terugbetaling loopt wel soepel en snel

Kon beter

Goeie doos met verkeerde maat erin na lang wachten ze aan de telefoon gehad ze zouden het uitzoeken en terug bellen. Ben nu nog aan wachten

Snel en goed

Alles volgens afspraak

Snelle levering, goed verpakt.

Goede communicatie en snel geleverd

Goede communicatie en snel geleverd

Snelle levering en keurig verstuurd in normale maat doos.

Alles goed afgehandeld

Mijn ervaring bij TopShoe is prima

Snelle levering, gebruikte schoenen

Snelle levering. Alleen ontvingen wij vieze en gebruikte schoenen. Retour gedaan. Ook snel en correct afgehandeld.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Mijn schoenenzaak gevonden!

Met een maat 42 en brede voeten is het moeilijk schoenen kopen. Ik koop altijd bij de plaatselijke winkel, maar daar is al bijna geen H breedte te vinden. Na 1x bestellen bij Topshoes heb ik de K breedte ontdekt. Fantastisch hoeveel aanbod en keus. Eindelijk ook sandalen met een mooie sleehak die heerlijk zitten. Wat ben ik blij met Topshoes! Kiezen uit zoveel verschillende merken. En het is simpel, eenvoudig en snel.

Zeer ruim aanbod aan merken, modellen, maten en kleuren. Schoenen snel in goede staat ontvangen.

Door het grote aantal deelnemende schoenenwinkels is het aanbod aan merken, modellen, maten en kleuren werkelijk heel ruim. De verzending van mijn bestelling verliep vlot en de schoenen waren prima in orde.

Makkelijk en snel

Zeer snelle levering. Zeer tevreden

Mag duurzamer

Prima snelle levering, maar wel jammer dat er voor een flesje schoenverf een apart pak werd gemaakt, inclusief doos en grote plastic zak. Dat zou in het kader van duurzaamheid veel beter kunnen.

Slippers binnen een paar dagen geleverd

Omdat de door mij gewenste slippers bij de schoenenwinkel niet meer in mijn maat te krijgen waren, heb ik deze online besteld. Ik kreeg meteen bericht terug en kon de zending via track&tracé goed volgen. Netjes binnen 3 dagen bezorgd.

Goed, maar ik kon de zending niet volgen zodat ik na een week zelf actie moest ondernemen

Min bestelling bij Topshoe en de betaling verliep naar behoren. Track en Trace werkte niet zodat ik na een week bij Topshoe naar het leveringsmoment moesten informeren. Mijn opmerking heeft niets te maken met de prestatie van Topshoe maar meer met het het geleverde product. De bestelde Rembrandt slippers koop ik al jaren en zijn zeker niet goedkoop. Ik koop ze voor het draagcomfort en de kwaliteit. Nu hen ik deze Rembrandt slippers ontvangen met een ongelijke leerdikte per schoen. Het probleem is vouwen in de ene slipper en niet in de andere. Jammer, dit verwacht je niet van een duur kwaliteitsproduct.

De bestelling verliep prima.

Ik kreeg vrij snel mijn schoenen thuis bezorgd. Ze zaten in een doos en die zat in een kunststof zak ter bescherming.

Heb nog maar 1X iets besteld en kan daar nog niet echt conclusies uit trekken.

Snel maar moet dat persé zo snel ?

Super snel

Snelle levering, schoenen naar wens

Geweldig!

Mooie halfhoge laarzen van Helioform, lopen goed en zien er mooi uit. Het pakket was heel netjes verpakt en bezorgd. Ben zeer tevreden.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein