Niet zoals verwacht

De service van het snelle leveren was erg goed, alleen, de solidus schoenen waren niet zoals verwacht! Ik heb van dit merk een paar schoenen, die wel passen en voldoen aan de kwaliteit van dit merk. Het geleverde paar voldeed niet aan deze kwaliteit!! Het leek wel ****! Heel jammer!

Super service

De winkel heeft mij persoonlijk benaderd om mijn schoenen zo snel mogelijk af te kunnen leveren. Wat was het geval? De winkel was maar 7 km van mijn huis. Dus kreeg ik de keus om op te halen of op te laten sturen. Top service vind ik dat!

Ik heb sneakers besteld. Deze werden snel geleverd. Ze zaten zeer netjes verpakt in de doos. Dus ze waren onbeschadigd en mooi.

De service is heel goed

Het pakketje was netjes verzorgd, ik was via e-mail geïnformeerd over de tijd van de aflevering.

Toplevering

Het pakket werd binnen het voorgesteld termijn geleverd in fijne verpakking. Perfecte schoendoos met perfect verpakte schoenen.

Bestelling perfect afgehandeld, niets mis mee.

Schoenen besteld bij TopShoe.nl en perfect thuisbezorgd. De schoenen overtreffen de verwachtingen, super!

Kreeg geen mail dat mijn bestelling op het afhaalpunt lag

Zie titel

Prima service.

Waarom dan 4 sterren en geen 5. Omdat je altijd moet streven naar beter! Op dit moment zou ik jullie niet kunnen vertellen wat er beter moet. Snelle service.

Ik vond alles super geregeld

Mooie schoenen, snel geleverd

Prima service. Na bestelling de volgende dag al in huis.

snelle levering ruime keuze

ruime keuze snelle levering. niet altijd bij alle modellen veel foto;s. En ontvang helaas niet altijd de track and trace als een bestelling is verzonden.

Alles verliep prima; de bestelprocedure, de betaling en de levering verliepen op rolletjes

BALEN

Geen mail ontvangen toen pakket naar post nl ging. Zou al teruggestuurd worden. Was net op tijd. En dan zie je dat er nog een kaartje aan de schoen hangt met 30€ korting. Dus lekker BALEN. Maar heb ook al een brief gestuurd naar de klantenservice. Hoe meer dit weten hoe "beter" of "slechter".

Snelle. Levering

Schoenen goed ingepakt als pakket

Goede website, snelle levering.

Goede website. Snelle levering. Fijne merk schoenen.

Betrouwbaar tegen verwachting in

Ik had om de een of andere reden het gevoel dat ik wellicht opgelicht zou worden omdat ik het niet kende en ik de schoenen die ik wilde nergens anders meer kon vinden. Toch besteld.. en gelukkig! Alles bleek in orde te zijn! Heb netjes een bevestigingmail gehad en binnen de aangegeven tijd kwamen mijn schoenen binnen in goede staat.

Snelle service.

Bieden voorraad aan wat er niet is

Ik bestelde een maat schoenen die volgens de webshop op voorraad moest zijn. Maar een dag later krijg ik bericht dat ze helemaal niet voorradig waren. Dus kreeg ik mijn geld teruggestort. Vervolgens vleven deze maat schoenen wel gewoon als voorradig op de webshop staan… pas dit dan aan?!

Prima ervaring

Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt.

Uitmuntend

Snelle en correcte levering. Bij retouren, snelle terugbetaling.We zijn zeer tevreden.

Goede service en snelle levering.

Eerste keer dat ik schoenen heb besteld via internet. Het is me goed bevallen.

Fast shipment to Germany

Thank you for good service and fast shipment to Germany!

Snel en duidelijk

Duidelijke site en snelle voorbare levering

toppie

enkel positieve ervaringen

Tevreden

Alles prima. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein