Snelle levering en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

Snelle levering en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

Heel erg prettig

Zeer goede service en snelle levering

Fijn aanbod in grote maat (vlotte) damesschoen

Op zoek naar een kwaliteitsschoen in grote maat (9,5H), kwam ik uit bij TopShoe. Overzichtelijke website en met een paar selecties kwam ik uit bij een redelijk aanbod in mijn maat. Duidelijke omschrijving bij de getoonde schoenen waardoor keuze goed te bepalen valt. Bestelproces snel, mogelijkheid tot achteraf betalen zeer fijn, snelle levering ook. Bij aankomst bleek ook dat mijn keuze goed gedaan is, passen prima, laat de Herfst maar komen. Heb namelijk enkellaarsjes gekocht.

Gewoon Top!

Levering al gelijk de volgende dag :-). Netjes, duidelijk en snel.

Mooi concept

Lokale schoenenwinkels die online samenwerken. Mooie prijzen, enorm assortiment en snelle levering!

Goede , snelle service en kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit. Ook hoe het verpakt is.

Vlot

Levering was vlot en de schoen kwam overeen het plaatje en de beschrijving

Alles prima verlopen

Vlotte levering zoals beloofd

Keurig en snel geleverd! Complimenten.

Topsite, snelle levering

Snelle levering, ook fijn dat je via een afhaalpunt kunt ophalen. Weekend besteld maandag al in huis. De juiste artikelen geleverd, dit gaat elders nog wel eens mis. Voor herhaling vatbaar!

De levering was snel maar de schoenmaat viel groter uit. Verder had ik er gewoon andere verwachtingen van. Hoopte dat ze meer steun zouden bieden.

Fijne schoenen, snelle en nette levering

Prettig. Snelle levering, netjes verpakt. Wandel schoenen kende ik al dus die zitten als gegoten.

Snelle en correcte verzending

Schoenen zijn top. Schoenen werden snel verzonden. Miniscuul detail....er staat dat meerdere bedrijven kunnen reageren...ik vind dat verwarrend. Krijg je nu meerdere paar schoenen????

FIJN DAT ZE ALS ENIGE NOG DUREA 9683 MAAT 39 e HADDEN

Online bestelling helemaal goed, makkelijk met IDEAL betalen. Snel aan huis bezorgd. Helemaal blij met deze suede kwaliteitsschoen met lichte zool en witte veters.

Geweldige service , ik meen het oprecht !

Alles ging snel en retour was ook niet moeilijk. Netjes en goed .

Snelle levering. Handig retourneren

Altijd snelle levering. Netjes ingepakt

Prima sandalen, nergens anders goedkoper gevonden

Teva sandalen voor mijn zoontje besteld. Hier waren ze het goedkoopste, zelfs met verzendkosten. Netjes en snel geleverd. Eigenlijk precies zoals je mag verwachten.

slecht

Online sandalen gekocht en betaald, die na bestelling niet leverbaar bleken. Na 1,5 week nog geen geld retour ontvangen.

Geweldig snel en goed

De volgende dag waren ze al bezorgd. Snel en netjes en dan ook nog de schoenen hebben die nergens meer te verkrijgen waren……top

Fijne schoenen, snel en goed bezorgd

Duidelijke foto's, van een fijne merkschoen. Snel en goed verpakt geleverd. Ik ben er blij mee!

Zeer ontevreden

Jullie sturen andere duurdere schoenen

Zeer slecht

Ik bestelde maat 39 en kreeg maat 41 thuisgestuurd

Klasse geregeld, zeer snelle levering.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein