Een hele fijne service Netjes bij een fout van post nl alles opgelost . Geld retour gehad Bedankt

Snelle zending , en bij het terugsturen van de schoenen omdat ze te klein waren hoefde ik geen verzendkosten te betalen. En mijn geld werd de volgende dag al teruggestort. Super

Goed verzorgt

Prima toezending van de schoenen, helaas te klein, retour goed verlopen geld snel terug.

Retour gestuurd en na ruim 2 wkn niet gehoord

Retour word is na ruim 2 weken nog niet afgehandeld. Geld nog niet ontvangen

Snelle levering, prima bedrijf!

Schoenen gevonden die bij anderen waren uitverkocht. Dus heel blij mee. Snelle levering en keurig verpakt! Een aanrader!!!

Top product

Snel bezorgd. De schoenen zijn perfect.

Is prima gegaan!

Ik kreeg mijn schoenen heel snel binnen! Perfect!

Goede en snelle service

Twee keer schoenen besteld die ik helaas moest retourneren ivm pasvorm. Zowel de zendingen als de retourneren werden snel geregeld. Prima!

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Mooie schoenen en een snelle levering ! Prima dus!

Snelle levering, met zorg verpakt.

Tot nu toe alleen maar positief, correcte levering en bij retour ook snelle, correcte sfhandeling.

Snelle verzending, en goede klantenservice

Snel verzonden, en goed verpakt. Ik had 2 paar slippers besteld, van mij kant was een retour zending niet helemaal goed gegaan. Maar ze deden helemaal niet moeilijk en hebben de juiste oplossing gezocht. Het retour was ook nog snel verwerkt. Voor beide partijen erg fijn.

Altijd een snelle levering!

Prima en snelle levering!

Bestelling de volgende dag in huis.

Betrouwbaar, ze maken hun belofte waar. Schoenen besteld en de volgende dag in huis.

Uitstekend!

Snel in huis, juiste maat, mooie afwerking. Helemaal top!

zeer positief

grote keuze aan schoenen uit verschillende winkels

Alles goed geregeld

Geen problemen fijne side

Prima service. En snel.

Goede keus.

Goed verzorgde producten met een snelle bezorging.

goede ervaring

Dag na bestelling had ik de schoenen binnen. 1 paar wat te groot was is terug gestuurd. Had binnen een paar dagen het geld terug op mijn rekening. Goede service

Snel geleverd.

Lichtblauwe Rieker instappers besteld. Super zacht, kan er de hele dag op lopen. Helaas gaat de inlegzool schuiven. Moet daar nog de goede lijm voor vinden.

super snel

binnen een paar dagen in huis en dat nog wel zonder verzendkosten

Fast delivery

Very happy with the product and was delivered very fast.

Prima webshop!

Had sandaaltjes besteld , snel geleverd en netjes verpakt inc retour sticker! Helaas waren de sandaaltjes niet geschikt voor mij. Maar de retour en de communicatie erom heen ging super! TopShoe.nl is een aanrader!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein