Retour ging goed

Ik stuurde mijn bestelling retour. Dit werd erg snel afgehandeld. Dat was fijn. Ik bestel hier graag weer.

Erg goef

Was gewoon goed

Makkelijk te bestellen en een snelle levering

Snelle correcte levering

Zou prima aan kennissen aanraden

Snel en vlot geleverd

Jammer dat de kleur een beetje anders was.

Ik raad TopShoe bij iedereen aan

Wat je besteld krijg je

Geweldig. Enorme keus. Snel en correct. Fijne retourservice indien nodig.

Bestel al jaren via Topshoe.nl vanwege de enorme keus. De snelle en correcte levering en, indien soms helaas de zeer fijne retourservice en de snelle en correcte teruggave van geld.

Prima geen probleem

Zie boven

Snel en accuraat, prima communicatie. De bezorger van PostNl was wat minder accuraat en daardoor was het pakket even zoek, maar dat daar kon TopShoe niets aan doen.

Alles prima geregeld

Snelle levering van 2 paar schoenen. 1 Paar heb ik teruggestuurd. Retour etiket zat al in de doos. 2 Dagen later stond het geld alweer op mijn rekening. Kortom een fijne ervaring.

Ruim assortiment, snelle levering

Gewoon uitstekend

voor het eerst besteld en goed op tijd bezorgd zoals was op gegeven door U wat betreft de verzending naar ons ook wat betreft het betalen achter af

Vlotte service.

Snel besteld en keurig geleverd!

snelle service

Schoenen besteld, snel ontvangen, helaas niet de goede maat, teruggestuurd en binnen 2 dagen geld terug ontvangen. Dat vind ik nou fijn

Snelle levering!

Bezorging snel, retouren, ruilen, terug betaling, goed geregeld.

Goed.

Snelle en keurige levering

beschadigde schoenen

ik heb schoenen bij jullie besteld en die zijn ook netjes aangekomen alleen toen ik ze wilde passen bleek de rechter schoen al beschadigd te zijn en dit had de wederverkoper kunnen/moeten zien, dus ik vind dit een beetje raar dat er niet goed bekeken wordt wat er wordt verstuurd.

Snelle levering, maar wel hogere prijs ivm kleur

Normaal goede prijs, maar dit keer moest ik 5 euro meer betalen (voor de kleur denk ik) terwijl er op de doos het bedrag van 5 euro minder stond. Jammer.

Het was prachtig !

Het is heel makkelijk een keuze te maken en het aanbod is groot! Je krijgt alles heel snel!

Alles ok

Goede ervaring

Enorme keuze, goede informatie op website, snelle levering

Alles was naar wens

Op een plaats kiezen uit een breed aanbod; top!

Snelle levering van het door mij bestelde product.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein