Alles goed geregeld

Snelle levering, goed geregeld met AfterPay

Vriendelijke mensen. Netjes te woord gestaan

Snelle afhandeling

Direct geleverd, prima verzorgd

Snelle levering en antwoord op vragen...

Eerste keer besteld en heel tevreden over snelle levering en antwoord op een vraag per mail over het artikel

Heldere site en snelle en correcte levering

Het bestellen gaat eenvoudig, de bevestigingsmail is er meteen en al na enkele uren ook de verzendinformatie. De volgende dag werden de schoenen al geleverd. Ze vielen me tegen en ze waren te groot - en dus stuurde ik ze terug. ongeveer 48 uur later stond het bedrag weer op mijn rekening! Zoals het hoort en superfijn!

Gewoon goed

Gemak dient de mens.

Netjes en snel!

Snelle levering, keurig verpakt!

Helaas zijn de schoenen te groot

Prima eerste ervaring!

Snel en goed

Mijn schoenen snel bezorgd en ze lopen goed!

Snelle levering.

Mijn schoenen waren al de volgende dag bezorgd. Helaas de verkeerde maat, maar na een telefoontje de volgende dag alweer omgeruild. Klasse!!

Correct

Echt TOP

binnen een dag had ik de schoenen binnen, blij mee!

En mooie schoenen.

Top en snel

Top product en snelle levering

Goede betrouwbare website

Makkelijk bestellen. Meerdere betaalmogelijkheden en snelle levering.

Goede informatie, snelle service

Vlot geleverd en goede kwaliteit

Schoenen besteld. Volledig volgens planning geleverd en de kwaliteit is goed.

Juiste artikel en snelle levering.

Schoenen besteld, de volgende dag in huis, helaas was de maat niet goed dus retour gestuurd. Binnen 3 dagen had ik het aankoopbedrag al terug. Dus , al met al goede ervaring.

Correcte afhandeling

Snelle levering Helaas zaten de schoenen niet goed. Met retour sticker snel teeug kunnen sturen keurig bericht van obtvangst en terugbetaling volgens afspraak

Supersnelle levering

En mooie schoenen