Supersnelle levering

En mooie schoenen

Alles goed in orde

Heel duidelijk en je word goed bijgehouden hor de zaken ervoor staan

Topshoe is TOP!

Ik had laarsjes besteld in 2 verschillende maten. Het ene paar paste perfect waardoor ik het andere paar heel gemakkelijk kon terug sturen zonder gedoe. Snelle levering en op de hoogte gehouden van mijn retourzending. Ik zal zeker hier weer bestellen!

Service is top!

Besteld, volgende dag in huis. Geruild, binnen 5 werkdagen had ik het geld weer terug gestort. Ga er zeker vaker bestellen

Snel geleverd.

Ik heb mij een 2de paar van dezelfde schoenen gekocht vanwege hun goed loopcomfort. Schoenen (merk Rieker) had ik in het buitenland tijdens vakantie gekocht. In Nederland/België kon ik dit model niet vinden in schoenenzaak. (Zijn mijn favoriete schoenen dus ik weet dat die sneller versleten zijn.) Gegoogled.., en via Topshoe hetzelfde model gevonden. Kwamen goedverpakt aan. Prima service.

Goede service. Helaas waren de schoenen die ik besteld uitverkocht. Dit had ik graag eerder geweten. Wel goed opgelost, maar wellicht een idee om dit te verbeteren zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.

Aanrader, snelle levering, goede service bij retourneren!

Uitstekende service

Uitstekende service

Supersnelle service

De bestellingen zijn supersnel verzonden. Retour erg simpel.

Ruime keuze, snelle levering

Ik heb al vaker bij topshoe besteld en ben erg tevreden over de ruime keuze op de website en de snelle levering.

Ze doen hun naam eer aan

Snelle service, Goed verpakt, snelle retour.

Strak geregeld!

Beste mensen, 5 jaar geleden mooie Mephisto schoenen gekocht. Maar intussen kwamen er steunzolen en elastieken kousen bij, en toen waren ze net een maatje te klein. Dat gaf geen gemak meer. Intussen is de mode ook verder gegaan en was een maatje groter moeilijk te vinden. Totdat Topshoe in beeld kwam. Dank voor de service.

Voldoet geheel aan de verwachting

Goede slipper, perfecte passing, lopen heerlijk

Snelle reactie en levering.

Na het bestellen, direct antwoord. Ook de aflevering van de schoenen correct geleverd.

Snelle bezorging

Super service

Ik mis alleen n bevestiging dat mijn artikel op voorraad is, het kan dus ook zijn dat het voorkomt dat het artikel er niet meer is. Gelukkig was dat bij mij niet t geval!!

Snelle levering, snel geld retour

Snelle levering van besteld schoenen. Helaas te groot. Snel geld terug na retour gestuurd te hebben. Tweede paar schoenen (die wel pasten) werden ook snel geleverd uit een andere winkel. Fijn dat je de retourzending kunt en ook moet melden via de email. En je kunt een medewerker spreken!!! Wat een uitkomst! Alle lof.

Super website!

Heel veel keuze in schoenen. Fijne zoekfuncties ook op breedtematen. Snelle verzending en ook geen problemen met het terugsturen. Ik kom hier zeker terug!

Minder dit keer normaal wel tevreden

Ik had piedro kinderschoenen besteld in breedte 5.5. Dure schoenen voor gympen, maar hij heeft nou eenmaal brede voeten. Kreeg schoenen geleverd die duidelijk waren gedragen. Beetje modder op zool en al kleine beschadiging zool en veter met vlekje. Zoontje wilde persé die schoenen. Ik heb de winkel gebeld, maar ze hadden geen nieuw exemplaar in zn maat. Er werd geen tegemoetkoming voorgesteld of excuus aangeboden. Wel werd er gezegd dat ze het een vreemd verhaal vonden. Andere aankopen via topshoe voor mezelf waren wel perfect.

Goede service snelle levering

Heel goede service en snelle levering

De schoenen zijn heel snel geleverd. Prima verpakt en een duidelijke instructie voor eventuele retourzending. Ze geven duidelijke informatie en komen beloftes na.

Alles verliep voorspoedig.

Het was goed gegaan netjes en vlot bezorgd Heb er goede ervaring mee

Snel en makkelijk

Voor het eerst besteld, makkelijk terug sturen en opnieuw bestellen. Wel veel mailtjes ontvangen van afterparty eigenlijk teveel. Afterparty is handig. Groet wilma

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein