snelle levering van topschoenen

Veel keus en voor mij heel mooi passende schoenen, daar word ik blij van ;-)

Flut

Bestelling geannulleerd. Nog steeds geen geld terug.

Simpel, goed, snel, top prijs.

Schoenen besteld en nog dezelfde dag Verzonden. En dat ook nog eens tegen een super prijsje.

Goede service. En geek problemen met terugzenden

Goede service. En snelle levering

In levering en terugbetaling

Goede service.

gouden sandalen

Ik heb mooie gouden sandalen gekregen en de maat is goed.

Alleen maar goede ervaringen

snelle levering en de schoenen zijn perfect

ik bestelde de schoenen en heel snel volgde de levering . Alles verliep vlot. De schoenen zitten heel aangenaam.

Snelle verzending, goede bezorgservoce

De schoenen werden goed verpakt, snel verzonden en thuisbezorgd. Klasse.

Alles heel goed verlopen.

De sandalen werden snel geleverd. Blij met de aankoop. De service was goed.

Top in alles!

Altijd snelle en correcte verzending

Betrouwbare website met veel keus en duidelijke instructie voor eventuele retouren. Ik bestel hier graag.

Ene dag besteld, volgende dag in huis, super. Als ik wat retour stuur wordt het bedrag met paar dagen teruggestort, ook echt top!! En altijd eerst een mail hetzij wat je besteld hebt of voor de bezorging, of als het weer aangekomen is bij het bedrijf of terug storting van het geld, het wordt allemaal snel afgehandeld. Echt super, super, fijn. Ik zou zeggen, ga zo door. Vriendelijke groet, Jannet van Steeg

correcte, vlotte service

Correcte, vlotte service

Een Vlotte en snelle levering van een top product zrre tevreden met de schoenen

Doet wat ze beloven

Maat niet goed, er zit een retourlabel en plakker voor dichtmaken doos bij de levering. Super geregeld.

Even zoeken naar juiste maat

Prima service. Snelle verzending. Was even zoeken naar goede maat. 2x paar retour gezonden. Simpel met label en snelle betaling.

Snelle levering, goede en hulpvaardige communicatie met de verkoper.

Snel geleverd zoals beloofd

Artikel uit filiaal waar het op voorraad was snel geleverd op aangegeven PostNL punt.

Goede en snelle service

Ruime keuze, leuke aanbiedingen en snelle levering! Zou er zeker weer een bestelling plaatsen.

In een wordt geweldig

Ik ben zeer tevreden over het bezorgen van mijn schoenen.

Vlotte en nette levering

Gijs schoenen zijn perfect.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein