Schoenen besteld waarvan bij levering 1 schoen bovenop op 2 plaatsen wat beschadigd is. Hierover mail gestuurd en dit werd meteen opgelost door middel van korting. Dit noem ik een juiste service! TOP!

uitstekend !

zeer vlug geleverd

Slechte levering van de bestelling!

Slechte levering van de bestelling in tweevoud! De eerste keer besteld volgens foto op de site krigt men een andere! Ook moet men al betalen voor dat men iets heeft! Waarom geen After Pay instellen? Dan de schoenen terug en bij een andere besteld met dezelfde afbeelding, Komt deze binnen , deze wel met de mogelijkheid after pay, zijn het dezelfde als die jullie stuurden maam niet volgens de afbeelding. Weer terug! Maar dan wachten wij op het geld van de eerste zending. Duurt erg lang maar is wel goed gekomen. Tenslotte deze schoenen toch nog bij een andere gevonden en die waren goed volgens afbeelding! Er kan veel gebeuren als u de website niet up to date houd. U bent afhankelijk van andere aanbieders die bij u in dienst zijn. Daar zit nou de kneep. Alles moet up to date zijn anders krijgt men deze problemen. De ene keer met laarsjes ging wel goed. Mijn vrouw heeft moeilijke voeten vandaar de Common Pairs. Maar dan wel volgens afbeelding! Het is een lang verhaal maar men moet het toch even kwijt!

Super snelle bezorging en vooral betrouwbaar

Zie boven

Over alles tevreden

Snel en goed verpakt

De schoenen waren er volgens afspraak al snel en voor een goede prijs.

Prima informatie over bestelproces en geleverd

Veel keuze, goede communicatie, snelle levering, prima verpakt

Alles goed geregeld

Goede ervaring. Snelle levering. Het product wat ik wilde kopen, was bij Topshoe.nl nog te koop.

Super goede ervaring

Alles is in goede overzicht te bekijken, snel mijn artikel gevonden

Mooi sandalen met een note van de leverancier van hoe ik mijn mooie schoenen kon voorzien van mijn eigen voetzool. Ik vind het wel zo prettig dat de schoenen gelevered werden door een ondernemer en niet een groot onderneming. En de sandalen waren prachtig!

Service

Snelle en fijne service

Vlotte verzending Vlotte afhandeling Grote keus Duidelijk

Beetje teleurgesteld.

Schoenen zijn gedragen.

Levering duurde even!

Levering duurde van 3 dagen vond ik wel wat te lang. Ondanks dat, was mijn zoon heel blij met zijn schoenen!

TOP! en TOF!

Fantastisch aanbod met goede omschrijving. Super service, helder, correct en concreet. Zeer tevreden. Topshoe een aanrader.

Prima verpakt en snelle levering

Mooie schoenen. Goed verpakt Snelle levering Fijne duidelijke site

Door mijn versleten voeten, zitten en lopen ze goed!

Goede, snelle reactie en het versturen van mijn schoenen.

Na retour geen geld terug

Hoe moet ik een ervaring schrijven als ik na mijn retour het geld niet heb ontvangen.Heel vreemd.

Slechte communicatie

Schoenen besteld van 225 euro en na 3 dagen maar is gaan bellen of ik ze ook kreeg.. Maar heeft u niets vernomen van postnl dan zei mevrouw aan de telefoon.. Maar heb ze toch bij u gekocht was mijn antwoord..

Goede service en snelle afhandeling bij retourneren

heel netjes

Heel netjes

Jammer dat het artikel achteraf toch niet voorradig was.

Eerste keer dat ik bestelde bij Topshoe. Helaas bleek het bestelde toch niet voorradig. Afhandeling van teruggave geld is correct gebeurd.

Ik draag al jaren een bepaald model sneakers van Gabor. Wilde ze ook graag in het wit maar kon ze nergens vinden. Toen vond ik het artikelnummer en kwam terecht op jullie site. Daar waren ze nog wel en zelfs in mijn maat. Helemaal gelukkig mee! Dankjewel!

Snelle en correcte levering

Schoenen waren netjes verpakt en snel geleverd.

snelle levering van de heel fijne schoenen

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein