Alles was geregeld.

Geweldige service en snelle terug betaling

Niets op aan te merken

Pakket netjes en snel afgeleverd en het zag er heel verzorgd uit . Ben blij met de schoenen

Perfecte manier om de wat betere schoenen te bestellen

De keus via Topshoe is erg groot. Ik ben gebonden aan een paar merken omdat mijn schoenen aangepast moeten worden. Vaak vind ik bij Topshoe de juiste schoenen. Het bestellen gaat snel en makkelijk. Als ze niet goed zijn is het terugsturen ook heel eenvoudig. Het aankoopbedrag wordt ook zeer snel terug betaald. Topshoe is gewoon top.

Snelle en keurige aflevering van de bestelling

Snel geregeld

Schoenen werden snel verstuurd. Ik moest ze terug sturen omdat ze te groot waren maar ook dat was snel geregeld.

Al twee keer schoenen voor onze zoon besteld. Hij heeft zeer smalle voeten, eigenlijk kindervoeten, maar maat 45!! Er zijn bijna geen schoenen te krijgen voor hem, maar bij TopShoe al twee keer prima schoenen gekocht! En snelle goede service!

Alles wat overeen is gekomen wordt snel afgehandeld. Betrouwbaar.

Alles wat overeen is gekomen wordt snel afgehandeld. Betrouwbaar.

Alles ging goed.

Alles ging goed en ik ben tevreden met mijn producten.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Erg tevreden met de keuze mogelijkheid op de site en de snelle levering.

Alles was top!

De bestelling, de snelheid van afhandelen ervan, alles was helemaal top. De maattabel is ook erg accuraat. Echt een aanrader!

Goed bedrijf

Prima service, snelle levering, en bij retour snelle terugstorting van het bedrag

Alles super snel gegaan Echt top

Correct- vlot - prima

Gezocht op merk- voorraad zichtbaar-

Ruime keuze

Was voorheen altijd heel en tevreden over topshoe. Heb echter 2 weken geleden slippers besteld en in een verkeerde kleur geleverd gekregen. Kan gebeuren. Heb verkoper gebeld en topshoe, slippers zijn niet meer in groen, heb topshoe gebeld en gezegd dat ze van de website afgehaald moeten worden dan. Medewerkster deed nogal ongeïntereseerd en ik zie nu dat ze er nog op staan.

Super geholpen!

Klantvriendelijk en snel!

Mooie schoenen besteld helaas net te groot. Retour en binnen een dag mijn geld Terug gestort. Netjes! Ga er zeker nog eens bestellen.

Goed!

Twee verschillende maten schoenen besteld. Één paar terug. Dat ging heel makkelijk en goed. Geweldige voorbereiding door jullie!

perfect

perfecte service

Topeservice

Goede website, snelle levering! Komen beloftes na!

Alles keurig verpakt

Fijne schoenen

Goeie website en levering. Prima hoor

Snel en accuraat geleverd

Snelle levering en probleemloos achteraf betalen

Nadat ik schoenen had besteld werden ze na 2 dagen al bezorgd. Achteraf betalen werkte prima. Goed product en prima service.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein