Platform voor andere aanbieders

Na de bestelling te hebben geplaatst, duurde her even voordat de schoenen werden verzonden. Navraag gedaan via de mail, daar kreeg ik een snelle reactie op en toevallig waren de schoenen net verstuurd. De schoenen komen -voor zover ik begrepen heb - van andere winkels en aanbieders en Topshoe is meer een platform, een broker. Net als Bol.com inmiddels. Helaas was het plaatje op de website onduidelijk, waardoor ik bij levering teleurgesteld was over het materiaal, dus snel retour gestuurd. Er miste alleen wel een retourformulier om gegevens in te vullen. Alsnog heb ik het retourformulier gekregen, nadat ikzelf heb gemaild. Daarna gaat het retourneren gemakkelijk. Uiteindelijk redelijk snel het geld retour gekregen. Al met al een redelijke eerste ervaring.

Retour werd super snel afgehandeld!

Schoenen waren snel geleverd, helaas zaten ze niet goed en moesten ze retour. Super snelle afhandeling van mijn retour, heel fijn! Vrijdags retour, zaterdag een mail en ook de afterpay betaling werd gelijk aangepast. Nog nooit zo snel meegemaakt!

Snelle levering!

Bijna helemaal top!

De maat van de Xsensible schoenen die ik had besteld had ik bepaald op basis van de maattabel op de site. Toch waren ze te klein, omdat de maattabel op de site net anders is dan die staat afgedrukt in de doos van de schoenen. Ruilen kon niet, wel (gratis) terugsturen. Heb dezelfde schoenen een maatrje groter besteld en die waren er net zo snel als het eerste paar en zitten top.

Het duurde even, maar dan heb je ook wat.

Mijn bestelling was zoek. Per abuis verkeerd adres gestickerd. Er is alles aan gedaan om hem weer boven water te krijgen. Anderhalve week later kreeg ik mijn schoenen, inclusief wat lekkers van de schoenen winkel die ze leverde via topshoe. Al met al goed afgehandeld! Één klein minpuntje, topshoe was telefonisch slecht/niet bereikbaar, maar via de mail wel een snelle reactie gehad.

Snelle afhandeling

Nadat ik mijn schoenen retour had gezonden had ik binnen een paar dagen mijn geld al retour

Duidelijk retourbeleid Snelle terugbetaling Prima

Uitstekend!

Prettige website. Snelle levering. Snelle terugbetaling bij retour.

Goede schoenen snelle levering

De slipper kon ik niet laden/kopen, wel na telefoontje, maar toen duurder

Geprobeerd een slipper te laden. Deze was 39,95 en in de maat 38 voorhanden. Lukte niet deze in winkelmandje te doen. Na telefoontje met TopShoe wel, maar bleek alleen maat 38 ineens 5 euro duurder dan de andere maten. Na nog een telefoontje werden de andere maten ook 5 euro duurder. De info op de site was dus niet correct. Volgende dag deze en nog een andere slipper (andere kleur) besteld, allebei nu dus voor 44,95. Uitgezocht dat deze bij dezelfde schoenwinkel op voorraad waren. Daarna snel en goed geleverd. De hogere prijs voor de grijze uitvoering vond ik toch een domper.

heel goede website en service

heel goed

Top! Schoenen werden snel geleverd.

De Track en Trace gegevens werden niet verzonden. Echter wel direct de schoenen.

Gewoon goed

Goed en snel geleverd.

Goed en snel

Alles zoals je mag verwachten snelle reactie en levering!

Geweldig.

Duidelijke webshop snelle afhandeling en perfect product.

Perfect!!

Tevreden op alle fronten!!

Helemaal gevreden over mijn bestelling bij Topshoe.Alles goed verlopen zoals de website het aangeeft

Tevreden klant

Alles correct afgehandeld

Goede en snelle levering

De levering was snel. Opvallend was dat scheurtjes in de doos met plakband waren dichtgeplakt.

Snelle verwerking van de bestelling.

Mijn bestelling kwam 2x een dag nadat ik de schoenen besteld heb.Helaas moest ik beide paren retour zenden omdat de schoenen niet goed pasten ( moeilijke voeten) De retour verzending was geen probleem.

Product niet leverbaar

Binnen een dag een mail dat product niet leverbaar was. Toen ik nogmaals op de website keek was het nog steeds te bestellen.

Voortreffelijke afhandeling retourzending

zie boven

Ontevreden!

Heb de slippers dezelfde dag geretourneerd, omdat de verkeerde kleur was toegestuurd. Niets meer gehoord. Ook nog steeds niet mijn geld terug ontvangen. Waar blijft dat...

Niet geleverd

Slechte ervaring. Bestellen betalen. Vervolgens weer eens te horen krijgen dat het niet leverbaar is. Gewoon weer lokkertje dus.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein