Geen klachten dus goed

Hoeft voor mij niet persé de volgende dag geleverd maar het is prima zo.

Oké

Oké. snel geleverd

Heel snel geleverd

Mijn bestelde schoenen zijn al heel snel geleverd en in nieuwstaat. Zoals je gewoon in de winkel kunt verwachten, maar nu online.

Keurig netjes aangeleverd binnen 3 dagen . TOP!

Blij met mijn schoenen

Goede service en veel keus

Mijn zoontje heeft smalle voetjes en dat maakt het lastig om passende schoenen te kopen. Bij Topshoe heb ik veel keus in kwaliteitsschoenen bij lokale winkeliers. De schoenen komen netjes verpakt aan en binnen enkele dagen. Ook retouren van schoentjes die niet passen gaat heel makkelijk en wordt snel verwerkt. Ik heb meerdere keren bij Topshoe gekocht en ik ben alle keren zeer tevreden.

Goede ervaringen

Heb meerdere keren besteld bij TopShoe, duidelijke website en goede levering.

mijn ervaring met TopShoe is prima!

Snelle levering .

Snelle service en netjes verpakt!

Prima en snel met de bestelling

Had slippers besteld voor mijn man, alleen ondanks de zelfde soort vielen ze smaller uit. Terug gestuurd en binnen 48 uur geld incl. Verzendkosten terug.

Geen enkel minpunt

Prima service, snelle afhandeling

Had 2 paar schoenen besteld en beide waren netjes ingepakt en op tijd geleverd!

Mijn eerste online bestelling. Erg tevreden. Ben alleen de mail kwijt met banknr kan nu niet betalen. Graag nwe mail. Groet Margot Fijnenberg

Alles is prima verlopen Snelle service.

great

very fast delivery, good quality

Altijd goed

Er zijn een paar merken schoenen die ik altijd draag. Deze zijn niet in elke winkel te koop, daarom bestel ik ze via TopShoe. Meteen het juiste artikel en de juiste maat. Scheelt mij heel veel zoekwerk in de winkels.

Zeer snel geleverd, super!

Grote keus

Veel keus in wijdte maten, hoef ik niet stad en land af te zoeken. Snelle levering.

Niet goed

De schoenen die besteld en betaald, bleken na drie dagen niet geleverd te kunnen worden. Goed nieuws na een aantal dagen werd het geld teruggestort.

zeer tevreden over het de afhandeling van de bestelling

snelle bezorging , retourbeleid is goed . betalen achteraf is ook een groot pluspunt.

Zeer snelle levering

Juiste schoen informatie, perfect

Zeer goed.

De bestelling was er snel.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein