Prima en snelle service.

Vlotte behandeling

Schoenen erg leuk, bestelling snel bezorgd, helemaal perfect. Ik wil het liefst achteraf betalen. After pay is een grote catastrofe, dus zal in vervolg direct betalen. Had liever een bankrekening van TopShoe gehad.

Zo fantastisch geregeld!

Snel geleverd maar wat opviel was de gemakkelijke en verzorgde manier van terug sturen.... In een mapje zat alles, ook een retourticket. De verpakking is opnieuw te sluiten... Kortom: dik en dik tevreden!!!

Zoals altijd uitstekende service!

Fijn

Heerlijk, om zo artikelen te ontvangen en zonder moeite te kunnen retourneren

Allemaal netjes

Alles netjes verzorgd en op tijd je centjes weer terug wanneer het niet is wat je zoekt!

alles ok en toch vlot

De website is goed,kost iets meer tijd omdat Topshoe bij meerdere winkels de schoenen vindt voor kopers en daardoor iets meer tijd kosten als je dat weet is dat geen probleem,het was mijn eerste ervaring met Topshoe,niks mis mee.

Goed en snel!

Goed en snel!

Geweldig en snel ontvangen

Verkoopster in fil.Goes gebeld hoe de maat jas rino & Pell viel, keurig en vriendelijk antwoord! Helaas zitten jullie niet in Haarlem, dus bestel ik mijn kleding bij jullie, mooie merken! Mijn compliment! Als ik weer in zeeland ben kom ik zeker weer even langs.

De retourtjes worden meteen verwerkt

Super snel echt een aanrader topschoe.

Mooie kwaliteit en snel bezorgd..top

Zoals bovenstaand

Mooie pantoffels snel geleverd

Prachtige pantoffels en heel snel geleverd. Kon e.e.a. ook snel vinden op de website omdat ik een specifieke maat zocht en ook nog een merk. Top

Geweldig!

Ik had 2 paar schoenen besteld, waren zeer snel binnen en na het passen 1 paar retour gedaan en binnen no time stond het geld weer op de rekening, heel erg fijn!

Product net leverbaar

Slecht, ik had besteld en betaald daarna werden gemeld dat product niet te leveren was.

Top webshop!

Bestelde artikel heel snel geleverd. Helaas pasten de schoenen niet en dus retour gestuurd. Paar dagen later geld alweer teruggestort. Supersnel, echt helemaal top!

Snel en goed

Snelle levering,produkt ken ik al voldeed aan verwachting

Bestelling goed ontvangen en schoenen netjes in gepakt

Ik heb 1,5 jaar gezocht naar dit paar schoenen. Ik zocht een paar dat eerder heb gehad, in exact dezelfde kleur en die gewoon super goed zitten maar nu nodig voor onder een trouwjurk. Kon ze nergens meer vinden, ook niet in winkels. Ik had mijn oude paar inmiddels iets gerepareerd, maar nog voel je dat ze ‘op’ zijn. Ineens zag ik ze bij TopShoe.nl. Ze zitten weer als pantoffels!

Heel gied

Heel goed en snel

Besteld en de volgende dag al in huis.

er is geen betere!!!!

wat ben ik blij met TopShoe, je kan bestellen, past het niet, kan je het kosteloos retourneren je kan achteraf betalen doen. er is niet iets negatiefs wat ik kan bedenken. ik ben ontzettend blij met mijn TOPSHOE.

Alleen maar positief

Schoenen besteld, kwamen op tijd en goed verpakt binnen. Bij het retoursturen is de afhandeling ook heel snel gegaan. Niks op aan te merken dus!

Zwar falsche Ware erhalten aber Rückabwicklung unkompliziert

Habe die bestellten Schuhe in einer falschen Größe erhalten. Die Rückabwicklung war unkompliziert und schnell. Die Rücksendekosten wurden mir erstattet.

Tevreden. Gezien de prijs van de schoenen zou ik het wel netjes hebben gevonden dat er een kaartje bij zou zitten hoe ze te behandelen tegen vuil en/of vocht.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein